Ευρωβουλευτές ΚΚΕ-Ελ.Λύσης καταψήφισαν την οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία, του ΣΥΡΙΖΑ απείχαν

Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απείχαν από την ψηφοφορία για οικονομική βοήθεια της ΕΕ στο Κίεβο Facebook Twitter
Φωτ: Unsplash
0

Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απείχαν από την ψηφοφορία πρότασης της Κομισιόν για παροχή ευρωπαϊκής οικονομικής βοήθειας 1,2 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπέβαλε πρόταση για νέο πρόγραμμα έκτακτης μακροοικονομικής χρηματοδοτικής βοήθειας για την Ουκρανία ύψους 1,2 δισ. ευρώ, η οποία εγκρίθηκε από τους Ευρωπαίους ηγέτες στις 21 Φεβρουαρίου. 

Ωστόσο η συγκεκριμένη πρόταση της Κομισιόν καταψηφίστηκε από τους δύο ευρωβουλευτές του ΚΚΕ, Κώστα Παπαδάκη και Νικολάου Αλαβάνου Λευτέρη και από τον ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Εμμανουήλ Φράγκο, ενώ οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απείχαν από την ψηφοφορία.

Σύμφωνα με τον αναλυτικό κατάλογο για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, οι ευρωβουλευτές Δημήτρης Παπαδημούλης, Στέλιος Κούλογλου, Κώστας Αρβανίτης, Πέτρος Κόκκαλης, Αλέξης Γεωργούλης και Έλενα Κουντουρά απείχαν από την ψήφιση της πρότασης, η οποία ωστόσο εγκρίθηκε από την Ολομέλεια με 598 ψήφους υπέρ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μητέρα τρανς αγοριού που πέθανε σε μονάδα ψυχικής του Μάντσεστερ υγείας ζητά δημόσια έρευνα

Διεθνή / Η μητέρα τρανς αγοριού που πέθανε σε μονάδα ψυχικής υγείας του Μάντσεστερ ζητά δημόσια έρευνα

Έρευνα διαπίστωσε ότι υπήρξαν παραλείψεις πολλών υπηρεσιών πριν από τον θάνατο του 17χρονου Τσάρλι Μίλερς τον Δεκέμβριο του 2020 σε μονάδα ψυχικής υγείας του Μάντσεστερ
NEWSROOM
μεγκαν μαρκλ

Διεθνή / «Heghan 2.0»: Ο νέος υπεύθυνος επικοινωνίας του Χάρι και της Μέγκαν έχει αναλάβει ένα σισύφειο έργο

Το Spotify τούς απέρριψε, έχουν επικριθεί για το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, τα νούμερα στις δημοσκοπήσεις δεν ανεβαίνουν. Ο Τσάρλι Γκίπσον πρέπει να κάνει το ζευγάρι ξανά συμπαθές.
NEWSROOM
Γάζα: Στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς - Προσδοκίες για κατάπαυση πυρός και απελευθέρωση ομήρων

Διεθνή / Γάζα: Στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς - Προσδοκίες για κατάπαυση πυρός και απελευθέρωση ομήρων

Το Ισραήλ έχει δώσει προθεσμία μίας εβδομάδας για να συμφωνηθεί κατάπαυση του πυρός και ανταλλαγή αιχμαλώτων, απειλώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα εξαπολύσει χερσαία εισβολή στη Ράφα
NEWSROOM