ΣΥΡΙΖΑ: «Αντί για μέτρα για το ρεύμα, ο Σκρέκας λέει μην ξεχνάτε τον θερμοσίφωνα»

ΣΥΡΙΖΑ: «Αντί για μέτρα για το ρεύμα, ο Σκρέκας λέει μην ξεχνάτε φώτα και θερμοσίφωνα» Facebook Twitter
0

Μύδρους κατά της κυβέρνησης αλλά και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο την ακρίβεια στις τιμές ενέργειας. 

«Ο κ. Σκρέκας όταν μιλάει ή θα λέει ψέματα ή θα προκαλεί τους πολίτες», σχολιάζει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Τέλος Σεπτεμβρίου υποστήριζε ότι η αύξηση στους λογαριασμούς του ρεύματος θα είναι δύο-τρία ευρώ, οι λογαριασμοί όμως έρχονται τρεις- τέσσερις φορές αυξημένοι. Σήμερα όμως κατάφερε να εξοργίσει τον κόσμο με όσα είπε. Αντί για μέτρα προστασίας πρότεινε στους πολίτες να μην ξεχνάνε ανοιχτό τον θερμοσίφωνα και τα φώτα», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσθέτει: «Το να υποτιμά με τόσο χυδαίο τρόπο ο υπουργός την νοημοσύνη πολιτών, που βρίσκονται σήμερα σε οικονομικό αδιέξοδο, δείχνει τον βαθμό της ηθικής παρακμής της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

«Η κοινωνία απαιτεί άμεσες πρωτοβουλίες: Παρέμβαση στην τιμολογιακή πολιτική για την μείωση της τιμής του ρεύματος. Μείωση του ΕΦΚ σε καύσιμα και φυσικό αέριο. Άμεση αύξηση του βασικού μισθού στα 800 ευρώ. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δείξει ότι ούτε θέλει ούτε μπορεί να υπερασπιστεί την κοινωνία απέναντι στην ακρίβεια. Έχει έρθει η ώρα να φύγουν», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM