Έκλεισε η περιφερειακή Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο

Έκλεισε η περιφερειακή Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο Facebook Twitter
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI/αρχείου
0

Στο κλείσιμο της Περιφερειακής Λεωφόρου Αιγάλεω προχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Τρίτης, εξαιτίας της πτώσης τοιχίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, «λόγω πτώσης τοιχίου, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, από την 21.00΄ ώρα της 8-2-2022 μέχρι την αποκατάσταση των φθορών, στην Περιφερειακή Λεωφόρο Αιγάλεω, από τη διασταύρωσή της με Ε9 (όπισθεν Διυλιστηρίων Ασπροπύργου), ρεύμα κυκλοφορίας προς Αττική Οδό».

«Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM