Καλάβρυτα: Αγνοούνται τρεις αναρριχητές κοντά στο Χιονοδρομικό Κέντρο

Καλάβρυτα: Αγνοούνται τρεις αναρριχητές κοντά στο Χιονοδρομικό Κέντρο Facebook Twitter
Eurokinissi/Φωτογραφία Αρχείου
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού τριών χειμερινών αναρριχητών που αγνοούνται κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων.

Οι τρεις αναρριχητές, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega είναι ηλικίας από 50 έως 55 ετών κάτοικοι Πάτρας και έμπειροι στην χειμερινή αναρρίχηση.

Οι τρεις άνδρες θα πήγαιναν προς την περιοχή της Μαυρολίμνης ωστόσο τα κινητά τους δείχνουν απενεργοποιημένα.

Οι τρεις άνδρες δεν επέστρεψαν και έκτοτε σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό τους.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν τουλάχιστον 15 πυροσβέστες, ενώ οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι σχετικά καλές.

Ο γενικός διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, Αλέξης Άγριος, μιλώντας στο Mega δήλωσε πως «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πολλά δεδομένα. Έχουμε τρεις πολύ έμπειρους ορειβάτες που ξεκίνησαν εχθές να μεταβούν εκτός του κέντρου για παγο-αναρρίχηση.

»Ο ένας είναι και εκπαιδευτής και από τα πιο γνωστά ονόματα στη χώρα. Είχαμε νυχτερινή λειτουργία στο κέντρο, διαπιστώσαμε όταν κλείναμε ότι υπήρχε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ και ότι ήταν αυτών των τριών ατόμων που δεν είχαν γυρίσει ακόμα.

»Επικοινωνήσαμε με τους δικούς τους και δεν είχαν δώσει σημάδι ζωής. Έκτοτε είμαστε σε επιφυλακή και σε συντονισμό με την Πυροσβεστική και την αστυνομία».

Με πληροφορίες του Mega

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΒΡΟΧΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Περιμένουμε μεγάλο όγκο νερού - Εκτιμήσεις για εκατοντάδες τόνους ανά στρέμμα

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, στην πρόγνωσή του για τον καιρό, ανέφερε πως τα βαρομετρικά χαμηλά δημιουργούνται από την «επαφή» της πολικής, αέριας μάζας με τις θερμές θάλασσες της Μεσογείου
LIFO NEWSROOM
Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Ελλάδα / Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Η Κατερίνα Μαλά, που σώθηκε από τις φλόγες, υποστηρίζει ότι ο τρόπος με τον οποίο ο Τσίπρας περιγράφει τα γεγονότα θυμίζει μυθιστορηματική αφήγηση, απομακρυσμένη από τη σκληρή πραγματικότητα της ημέρας εκείνης
LIFO NEWSROOM