The Offer: H σειρά για τα γυρίσματα του «Νονού» έχει trailer

The Offer: H σειρά για τα γυρίσματα του «Νονού» έχει trailer Facebook Twitter
0

Φέτος ο Νονός, η εμβληματική δημιουργία του Φράνσις Φορντ Κόπολα, κλείνει τα πενήντα χρόνια από την κυκλοφορία της στις αμερικανικές αίθουσες. Η εταιρεία παραγωγής του, η Paramount, γιορτάζει την επέτειο με δύο κινήσεις. Κατά πρώτον θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μια νέα, επεξεργασμένη κόπια της ταινίας σε ποιότητα 4Κ, η οποία στη συνέχεια θα προστεθεί σε μια κασετίνα με τα δύο sequel της. Η δεύτερη είναι η δημιουργία μιας σειράς για τα γυρίσματα της ταινίας με τίτλο The Offer.

Δύο τρελοί, τρελοί παραγωγοί, όπως ήταν ο ελληνικός τίτλος μιας κωμωδίας του Μελ Μπρουκς, ένα στούντιο που δεν πίστευε καθόλου στο έργο, ένα είδος που πολλοί θεωρούσαν εμπορικά πεθαμένο, ένας νεόκοπος, άπειρος σκηνοθέτης που ανέλαβε επειδή αρνήθηκαν όλοι οι υπόλοιποι είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν το χρονικό της παραγωγής της ταινίας θαυμάσιο υλικό για μυθοπλασία.

Τους παραγωγούς Άλμπερτ Σ.Ρούντι και Ρόμπερτ Έβανς υποδύονται οι Μάιλς Τέλερ και Μάθιου Γκουντ αντίστοιχα, τον Φράνσις Φορντ Κόπολα ο Νταν Φόγκλερ, ενώ στο καστ συμμετέχουν οι Τζούνο Τεμπλ, Τζιοβάνι Ριμπίζι, Μάικλ Γκαντολφίνι και ο Τζάστιν Τσέιμπερς του Gray’s Anatomy στον ρόλο του Μάρλον Μπράντο. Θα είναι η πρώτη φορά που κάποιος υποδύεται τον θρυλικό σταρ στη μεγάλη οθόνη, με τον δικό μας Μπίλι Ζέιν να ακολουθεί μέσα στη χρονιά σε μια αμφιβόλου ποιότητας παραγωγή.

Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ΗΠΑ στις 28 Απριλίου μέσω της πλατφόρμας του Paramount+. Άγνωστο ακόμα που και πότε θα προβληθεί στην χώρα μας, αλλά θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι κάποιο κανάλι θα σπεύσει να αποκτήσει τα δικαιώματα προβολής.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

To γαλλόφωνο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο της Αμερικανίδας ηθοποιού «Vie Privee», το δραματικό θρίλερ «We Bury the Dead» από την Αυστραλία και το μεταμοντέρνο ριμέικ του «Anaconda» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

«Αισθάνομαι εξαιρετική τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη για την απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη για την τέταρτη ανανέωση της θητείας μου έως το 2029», αναφέρει σε δήλωσή του, ο Γιώργος Κουμεντάκης
THE LIFO TEAM
Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Πολιτισμός / Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κινηματογράφο, τη μόδα και τη φιλοζωική δράση, ενώ παρά τις προσωπικές και πολιτικές αντιπαραθέσεις, παραμένει μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του 20ού αιώνα
THE LIFO TEAM