Αντετοκούνμπο για καραντίνα: «Χρειαζόμουν αυτό το διάλειμμα - Απόλαυσα κάθε στιγμή»

Αντετοκούνμπο για καραντίνα: «Χρειαζόμουν αυτό το διάλειμμα - Απόλαυσα κάθε στιγμή» Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: ΑΡ
0

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, επέστρεψε μετά την καραντίνα βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου του NBA, καθώς βρέθηκε «θετικός» στον κορωνοϊό και οδήγησε τους Μπακς σε μία σπουδαία νίκη με εντυπωσιακή ανατροπή επί των Σέλτικς με 117-113.

Αναφερόμενος στο διάστημα της απουσίας, του ο Ελληνας σέντερ, παραδέχθηκε ότι αυτό το διάλειμμα ήταν απαραίτητο και αποκάλυψε πώς πέρασε τις ημέρες της αγωνιστικής απραξίας:

«Ένιωσα ότι χρειαζόμουν αυτό το διάλειμμα 7-8 ημερών. Πνευματικά και σωματικά. Απόλαυσα κάθε στιγμή, δεν θα πω ψέματα. Μετά από μερικές ημέρες μπορούσα να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου, είδαμε ταινίες, απολαύσαμε τα Χριστούγεννα. Κοιτώντας το θέμα εγωιστικά, χρειαζόμουν αυτό το διάλειμμα αλλά στο τέλος της ημέρας, όταν ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις τους συμπαίκτες σου να παλεύουν, σκέφτεσαι ότι θες να είσαι μαζί τους».


Ο «Giannis» αναφέρθηκε και στο διάστημα που απήχε λόγω κορωνοϊού: «Ένιωθα καλά, επέστρεψα στο Μιλγουόκι και βρέθηκα θετικός. Μπήκα στο πρωτόκολλο στο σπίτι μου. Ήμουν κυρίως στο υπόγειο, έβλεπα ταινίες, έτρωγα σνακς και έπινα πολλά υγρά. Ήταν δύσκολα. Εβλεπα την ομάδα να παίζει κι ένιωθα ότι δεν βοηθάω. Πρέπει όμως να είσαι ασφαλής. Ένιωσα καλύτερα όμως, βγήκα αρνητικός και επέστρεψα. Βρέθηκα στο παρκέ για δύο ημέρες και για να βρω ρυθμό και να φύγει η... σκουριά. Ετρεξα και επέστρεψα. Μου έλειψε το μπάσκετ και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα».

  

"Ένιωσα καλά, προσπάθησα να απολαύσω το παιχνίδι όσο γινόταν. Είχα χαμηλές προσδοκίες. Ήμουν ενθουσιασμένος που ήμουν με τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους μας. Έπρεπε να βγάλω την σκουριά από πάνω μου, αλλά αγαπάω το παιχνίδι. Ήθελα απλώς να πάρω σωστές αποφάσεις και να μην επηρεαστώ από το αποτέλεσμα, παρά απλώς να προσπαθώ να είμαι πετυχημένος. Να ακολουθήσω στο ένστικτό μου" είπε περιγράφοντας το πώς ένιωσε που επέστρεψε, αν και με μικρότερο χρόνο συμμετοχής. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση Βαλαντσιούνας – Οι Νάγκετς μπλοκάρουν τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Αθλητισμός / Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση Βαλαντσιούνας – Οι Νάγκετς μπλοκάρουν τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Αποφασισμένοι να τον κρατήσουν στο ΝΒΑ εμφανίζονται οι Ντένβερ Νάγκετς, την ώρα που ο 33χρονος Λιθουανός σέντερ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις
LIFO NEWSROOM
Εντυπωσιακός Εμμανουήλ Καραλής στο Fly Athens 2025: «Άγγιξε» νέο πανελλήνιο ρεκόρ

Αθλητισμός / Εντυπωσιακός Εμμανουήλ Καραλής στο Fly Athens 2025: «Άγγιξε» νέο πανελλήνιο ρεκόρ

Το Καλλιμάρμαρο γέμισε με φίλους του στίβου που χειροκρότησαν θερμά τον Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος ανταπέδωσε με μια από τις κορυφαίες φετινές επιδόσεις παγκοσμίως — την τέταρτη καλύτερη για το 2025
LIFO NEWSROOM
Από τον Ντιόγκο Ζότα στον Ντράζεν Πέτροβιτς και τον Άιρτον Σένα: Οι αθλητές που έχασαν στην ζωή τους σε τροχαία

Αθλητισμός / Από τον Ντράζεν Πέτροβιτς και τον Άιρτον Σένα στον Ντιόγκο Ζότα: Οι αθλητές που έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο

O ελληνικός αθλητισμός έχει επίσης βιώσει την απώλεια σημαντικών αθλητών με τους θανάτους των Γιώργου Μητσιμπόνα, Παναγιώτη Κατσούρη και Άννας Πολλάτου
LIFO NEWSROOM
ΛεΜπρόν Τζέιμς για τον θάνατο του Ζότα: «You'll Never Walk Alone»

Αθλητισμός / ΛεΜπρόν Τζέιμς για τον θάνατο του Ζότα: «You'll Never Walk Alone»

Η τοποθέτηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς προστέθηκε σε ένα κύμα διεθνούς θλίψης για την απώλεια του Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος είχε παντρευτεί μόλις πριν από δύο εβδομάδες στην Πορτογαλία και είχε τρία παιδιά
LIFO NEWSROOM