ΑΘΗΝΑ

Οι BTS ανακοίνωσαν «διάλειμμα διαρκείας»- Άγνωστο πότε επιστρέφουν

Οι BTS ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν ένα «διάλειμμα διαρκείας» Facebook Twitter
Ben Hider/Invision/AP
0

Οι BTS πρόκειται να κάνουν μια «παρατεταμένη περίοδο ανάπαυσης» αργότερα αυτόν τον μήνα.

Οι σούπερ σταρ της K-pop δεν έχουν πει πόσο καιρό θα διαρκέσει το διάλειμμα, αλλά το πρακτορείο του γκρουπBig Hit Music δημοσίευσε μια δήλωση λέγοντας ότι θα δώσει στα επτά μέλη του συγκροτήματος τον απαραίτητο χρόνο με τις οικογένειές τους.

Το διάλειμμα έχει επίσης σκοπό να δώσει στο γκρουπ την ευκαιρία να «εμπνευστεί εκ νέου και να επαναφορτιστεί με δημιουργική ενέργεια».

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι BTS κάνουν διάλειμμα - το συγκρότημα είχε κάνει ξανά break ενός μήνα το 2019.

Την ανακοίνωση έκανε η διοίκηση του συγκροτήματος με μήνυμά της στα social media.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η BTS σχεδιάζουν μια δεύτερη επίσημη παρατεταμένη περίοδο ανάπαυσης από την πρώτη τους το 2019», είπαν.

Και πρόσθεσαν: «Θα είναι επίσης η πρώτη φορά για αυτούς από το ντεμπούτο τους που περνούν τις διακοπές με τις οικογένειές τους».

Το διάλειμμα θα ξεκινήσει αφού τα μέλη του συγκροτήματος -V, Jin, RM, Suga, J-Hope, Jimin και Jungkook- ολοκληρώσουν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους αυτόν τον μήνα.

Αν και είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψουν, το συγκρότημα ετοιμάζεται για μια συναυλία στην πατρίδα τους -τη Νότια Κορέα- τον ερχόμενο Μάρτιο, ενώ άφησαν να εννοηθεί ότι έρχεται και νέος δίσκος. 

«Οι BTS θα επικεντρωθούν στην προετοιμασία για τη συναυλία και την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ που θα σηματοδοτήσει την αρχή ενός "νέου κεφαλαίου"».

Ευχαρίστησαν επίσης τους φανς για τη συνεχή υποστήριξη και είπαν ότι θα επιστρέψουν ως οι «καλύτεροι» εαυτοί τους μετά το διάλειμμα, ώστε να μπορέσουν να «επιστρέψουν όλη την αγάπη» στους θαυμαστές τους.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΑΘΗΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Lucky» Lackadoo: Πέθανε στα 103 του ο πιλότος των Β-17 του Β' Παγκοσμίου Πολέμου – Η απίστευτη ιστορία του

Διεθνή / Πέθανε στα 103 του ο πιλότος των Β-17 του Β' Παγκοσμίου Πολέμου – Η απίστευτη ιστορία του

Ο Τζον «Λάκι» Λακαντού, ο βετεράνος πιλότος του 100ού Σμήνους Βομβαρδισμού των ΗΠΑ, έφυγε στα 103 του χρόνια αφήνοντας πίσω του μια συγκλονιστική μαρτυρία για τις πιο αιματηρές αερομαχίες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και το βιβλίο του «Damn Lucky»
LIFO NEWSROOM
«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα»: Η Κομισιόν παίρνει αποστάσεις από τη δήλωση της Ριμπέρα

Διεθνή / «Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα»: Η Κομισιόν παίρνει αποστάσεις από τη δήλωση της Ριμπέρα

Η Τερέσα Ριβέρα κατηγόρησε για πρώτη φορά δημόσια το Ισραήλ ότι διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα, προκαλώντας αντιδράσεις από το Τελ Αβίβ και αποστασιοποίηση της ΕΕ
LIFO NEWSROOM
Σερβία: «Βούτσιτς φύγε» - Δακρυγόνα και συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας

Διεθνή / Σερβία: «Βούτσιτς φύγε» - Δακρυγόνα και συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας

Οι διαδηλωτές συνεπλάκησαν με την αστυνομία μπροστά από τη φιλοσοφική σχολή και πέταξαν φωτοβολίδες, ενώ η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Η απόφαση των Βρυξελλών για την Google ήταν αναμενόμενη, καθώς από το 2023 η ΕΕ είχε προειδοποιήσει ότι θα επιδιώξει ακόμη και διάσπαση δραστηριοτήτων στον κλάδο του Adtech, χωρίς αυτό να αποφασιστεί στο παρόν στάδιο
LIFO NEWSROOM
«Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

Διεθνή / «Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

«Είμαι ευγνώμων που γλίτωσα, αλλά την ίδια στιγμή είμαι πάρα πολύ θυμωμένη, γιατί χάθηκαν συνάδελφοί μου και τόσοι άλλοι άνθρωποι», δήλωσε
LIFO NEWSROOM