Βιετναμέζος πωλητής νουντλς διακωμώδησε τον Σαλτ Μπάε και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα

Βιετναμέζος πωλητής ντουντλς διακωμώδησε τον Σαλτ Μπάε και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: Facebook
0

Στο αστυνομικό τμήμα να ανακρίνεται κατέληξε ένας Βιετναμέζος μικροπωλητής που διακωμώδησε στα social media το χαρακτηριστικό... αλάτισμα των φαγητών του Τούρκου σεφ Νουσρέτ Γιοκτσέ ή αλλιώς Salt Bae.

Ο Σαλτ Μπάε κυριαρχεί στις ειδήσεις των ημερών καθώς βίντεο παρουσιάζει κορυφαίο Βιατναμέζο αξιωματούχο και συγκεκριμένα τον υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας να τρώει φιλέτο με κρούστα χρυσού και, μάλιστα, από το χέρι του Τούρκου, στο εστιατόριό του Nusr-et στο Λονδίνο. 

Το βίντεο προκάλεσε ομοβροντία επικρίσεων και οργής, με πολλούς να επικαλούνται το κόστος του συγκεκριμένου πιάτου που πιθανότατα στοιχίζει περισσότερο από τον μηνιαίο μισθό του εν λόγω υπουργού. 


Σε ένα βίντεο που πόσταρε στο Facebook o πωλητής νουντλς Tuan Lam φαίνεται να «ραντίζει» το φρέσκο κρεμμυδάκι του σε ένα μπολ ζυμαρικών, μιμούμενος κατά τα φαινόμενα χαρακτηριστικό στυλ του Γκιογκτέ όταν βάζει αλάτι στις μπριζόλες του. 

Ο Μπουί αστειευόμενος χαρακτήρισε εαυτόν «Μπάε του φρέσκου κρεμμυδιού». Ωστόσο, η έμπνευσή του τον έβαλε σε μπελάδες. 

Έξι μέρες αργότερα, η αστυνομία τού επέδωσε κλήτευση να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα

Έκτοτε, ο Μπούι ποστάρει φωτογραφίες από την ανάκρισή του από δύο αστυνομικούς. 


Σημειώνεται πως το δείπνο του υπουργού και της κουστωδίας του είχε προηγηθεί στις 3 Νοεμβρίου όπου ο Σαλτ Μπάε, όπως συνηθίζει, έβαλε τις τελευταίες πινελιές γεύσης στην Χρυσή Τόμαχωκ, ταϊζοντας τον υπουργό Το στο στόμα. 


Παρότι δεν υπάρχει τιμοκατάλογος στην ιστοσελίδα του Nusr-e, η μπριζόλα με φύλλα χρυσού φέρεται να κοστίζει μεταξύ 1.140 - 2.000 δολάρια, σύμφωνα με τις αξιολογήσεις. Η τιμή δεν περιλαμβάνει ποτά, ορντέβρ και πουρμπουάρ. 
 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραμπ: Δασμοί 100% σε ξένες ταινίες – «Το Χόλιγουντ πεθαίνει, απειλείται η εθνική μας ασφάλεια»

Διεθνή / Τραμπ: Δασμοί 100% σε ξένες ταινίες – «Το Χόλιγουντ πεθαίνει, απειλείται η εθνική μας ασφάλεια»

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την επιβολή 100% δασμών σε ξένες ταινίες που προβάλλονται στις ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας τη μείωση της κινηματογραφικής παραγωγής στο Χόλιγουντ ζήτημα εθνικής ασφάλειας
LIFO NEWSROOM
Κλιμακώνεται η ένταση με τους Χούτι στην Υεμένη - Αεροπορικοί βομβαρδισμοί ΗΠΑ στη Σανάα

Διεθνή / Κλιμακώνεται η ένταση με τους Χούτι στην Υεμένη - Αεροπορικοί βομβαρδισμοί ΗΠΑ στη Σανάα

Νέοι αεροπορικοί βομβαρδισμοί από τις ΗΠΑ στη Σανάα τραυματίζουν 14 πολίτες - Οι Χούτι απαντούν με πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ – Ραγδαία κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
LIFO NEWSROOM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM
ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ