Άλεκ Μπάλντουιν: Εξασκούνταν στο «τράβηγμα» όπλου λίγο πριν τη μοιραία βολή- Τι λέει ο σκηνοθέτης

Άλεκ Μπόλντουιν: «Εξασκείτο στο τράβηγμα όπλου λίγο πριν τη μοιραία βολή»- Τι λέει ο σκηνοθέτης Facebook Twitter
AP Photo/Jae C. Hong
0

Ο Άλεκ Μπάλντουιν εξασκείτο στο να τραβήξει όπλο λίγο πριν τη μοιραία βολή εναντίον της 42χρονης διευθύντριας φωτογραφίας, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, που επικαλούνται αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ειδικότερα αναφέρουν πως ο 63χρονος ηθοποιός εξασκείτο στο να τραβήξει το όπλο του και στόχευε προς την κατεύθυνση της κάμερας, όταν αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στις ΗΠΑ.

Ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο από τη σφαίρα ενώ στεκόταν πίσω από το θύμα, δήλωσε πως άκουσε κάτι που έμοιαζε με «ήχο μαστιγίου και ένα μεγάλο "μπαμ"», σύμφωνα με έκθεση της προκαταρκτικής έρευνας που περιήλθε στην κατοχή του τηλεοπτικού δικτύου NBC.

«Ο Άλεκ Μπάλντουιν καθόταν σε ένα παγκάκι, μέσα σε ένα σκηνικό εκκλησίας και εξασκείτο στο να τραβήξει όπλο», σύμφωνα με το έγγραφο. Ο σκηνοθέτης τον κοιτούσε πάνω από τον ώμο της Χάτσινς.

Μετά τον πυροβολισμό, η Χάτσινς «έπιασε την κοιλιά της», περιέγραψε ο σκηνοθέτης, προσθέτοντας πως «άρχισε να παραπατάει» και «τη βοήθησαν να ξαπλώσει στο πάτωμα».

Ο εικονολήπτης Ρέιντ Ράσελ είπε πως το σκηνικό δεν βιντεοσκοπoύνταν, διότι το συνεργείο προετοιμαζόταν για το γύρισμα.

Το συνεργείο της ταινίας «Rust» είχε επιστρέψει από ένα διάλειμμα για γεύμα και ο Τζόελ Σόουζα δήλωσε ότι «δεν είναι σίγουρος» ότι το όπλο είχε περάσει από έναν νέο έλεγχο ασφαλείας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Διεθνή / To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί μόλις δοθούν οι αναγκαίες άδειες και πως ο Αδάμ θα μεταφερθεί στην Ιταλία συνοδευόμενος από την θεία του και τα παιδιά της
LIFO NEWSROOM
ΓΑΖΑ ΧΑΜΑΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ισραήλ «αψηφά τις διεθνείς εκκλήσεις»: Γιατί η αμερικανική πρόταση για τη Γάζα «δεν ικανοποιεί τη Χαμάς»

Παράλληλα με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας, το Ισραήλ έχει επιταχύνει την επέκταση των ισραηλινών οικισμών στη Δυτική Όχθη
LIFO NEWSROOM