Οι κόρες τους αυτοκτόνησαν και τώρα τρεις μπαμπάδες ενώνονται για καλό σκοπό

Οι κόρες τους αυτοκτόνησαν και τώρα τρεις μπαμπάδες ενώνονται για καλό σκοπό Facebook Twitter
0

Τρεις μπαμπάδες, των οποίων οι κόρες έβαλαν τέλος στη ζωή τους, θα περπατήσουν 300 μίλια σε διάστημα δυο εβδομάδων για συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Andy Airey από την Κάμπρια έχασε την κόρη του, Sophie, λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2018. Η κόρη του Mike, Palmer, Beth, από το Μάντσεστερ ήταν 17 ετών όταν έβαλε τέλος στη ζωή της, τον Μάρτιο του 2020. Ο Tim Owen από το Νόρφολκ έχασε την 18χρονη κόρη του, Emily, λίγες ημέρες νωρίτερα. 

Οι τρεις άντρες θα περπατούν 20 μίλια κάθε μέρα ανάμεσα στα σπίτια τους, ξεκινώντας από το σπίτι του Andy στο Μόρλαντ, στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στο Σέιλ του Μάντσεστερ και θα καταλήξουν στο Νόρφολκ. 

Κοινή ελπίδα τους να συγκεντρώσουν χρήματα για την φιλανθρωπική οργάνωση Papyrus, για πρόληψη των αυτοκτονιών, καθώς επίσης να ευαισθητοποιήσουν για την βοήθεια που υπάρχει εκεί έξω. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει τις ένοπλες δυνάμεις στη Μινεσότα

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει στρατό στη Μινεσότα - «Θα θέσω σε εφαρμογή τον Νόμο περί Εξέγερσης»

Στόχος του Αμερικανού προέδρου είναι η καταστολή των διαδηλώσεων που έχουν ξεσπάσει μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό μίας γυναίκας από πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης (ICE)
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΡΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

Διεθνή / Ιράν: Βίντεο αποτυπώνει «τη σφαγή των Ιρανών διαδηλωτών» - Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Ο φωτορεπόρτερ, Afshin Ismaeli, ανήρτησε το βίντεο στο Instagram και γράφει για τις ανεπίσημες πληροφορίες που αφορούν τον πραγματικό αριθμό των νεκρών ο οποίος μπορεί να ξεπερνά τις 12.000
THE LIFO TEAM
Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Διεθνή / Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «πάρει» τη Γροιλανδία με κάθε τρόπο, επαναφέροντας ένα σενάριο που φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση τις ΗΠΑ με τη Δανία και δοκιμάζει τα όρια της συνοχής του ΝΑΤΟ στην Αρκτική
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM