Μόνικα Μπελούτσι και Άννα Βίσση χέρι χέρι στο Ηρώδειο

Monica Bellucci και Άννα Βίσση μαζί στο Ηρώδειο Facebook Twitter
instagram
0

Η διάσημη ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι, έδωσε την πρώτη της παράσταση ως Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο και η Ελληνίδα τραγουδίστρια, Άννα Βίσση ήταν εκεί, μεταξύ πολλών άλλων για να τη θαυμάσει.

Η Άννα Βίσση κάθισε στις πρώτες σειρές του θεάτρου. Μετά την παράσταση, η Άννα Βίσση φωτογραφήθηκε με τη Μόνικα Μπελούτσι και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Ιnstagram.

Η Ελληνίδα ποπ σταρ έγραψε στην ανάρτησή της: «"Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις" από τη μοναδική Μόνικα Μπελούτσι. Είμαι ευτυχής που παρακολούθησα την παράσταση και μετά γνώρισα τη Μόνικα».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Ελλάδα / Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Για το νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, αξίζει να σημειωθεί ότι η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε και τους 39-40°C, στο ΣΚΑ (40.0°C), στο Ζεφύρι (39.9°C) και στη Σαλαμίνα (39.8°C)
LIFO NEWSROOM
Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

Ελλάδα / Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

«Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την ταυτότητα του παιδιού, την οικογένειά του, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξιχνίαση του περιστατικού, να επικοινωνήσει άμεσα»
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Ελλάδα / Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Μεγάλη η καταστροφή στον Αητό Τριφυλλίας, όπου επιχειρούν πάνω από 100 πυροσβέστες - Οι αρχές έχουν εκκενώσει προληπτικά οικισμούς στα Κύθηρα - Εκατοντάδες στρέμματα δασικής έκτασης έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στην Εύβοια
LIFO NEWSROOM