Ο πρίγκιπας Χάρι είχε γενέθλια και η βασίλισσα Ελισάβετ ευχήθηκε πρώτη

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε γενέθλια και η βασίλισσα Ελισάβετ ευχήθηκε πρώτη Facebook Twitter
Βασίλισσα Ελισάβετ, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στο Παλάτι, τον Ιούλιο του 2018. AP Images
0

Η βασίλισσα Ελισάβετ ηγήθηκε των γενεθλιακών ευχών στον πρίγκιπα Χάρι, που έγινε 37 ετών, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις φιλανθρωπικές δράσεις του εγγονού του. 

Ο Δούκας του Σάσεξ, που παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα και πλέον ζει σε μια έπαυλη 11 εκατ. λιρών στην Καλιφόρνια, έλαβε επίσης ευχές για τα γενέθλια του από τον πρίγκιπα της Ουαλίας και τον Δούκα με τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος δημοσίευσε μερικές παλιές φωτογραφίες με τον μικρότερο γιο του, εν μέσω έντονης φημολογίας περί ψυχραμένων σχέσεων μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη του Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ. 

Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον, επέλεξαν μια αρκετά λιτή ευχή, που συνόδευε μια φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ. «Χαρούμενα γενέθλια Χάρι», έγραψαν στο μήνυμά τους, προσθέτοντας το emoji από ένα κόκκινο μπαλόνι. 

Οι ευχές έρχονται λίγο διάστημα μετά τις αποκαλύψεις του συγγραφέα Ομίντ Σκόμπι, που έγραψε την βιογραφία Finding Freedom και επανακυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα, ο οποίος δήλωσε ότι ο Χάρι με τη Μέγκαν «κάνουν ελάχιστη πρόοδο» στη συμφιλίωση με την βασιλική οικογένεια.

Μεταξύ άλλων δήλωσε πως το πρώην βασιλικό ζευγάρι «ήταν απεγνωσμένο να κάνει γνωστή την ιστορία του» όταν έδωσαν την περιβόητη συνέντευξη στην Όπρα νωρίτερα φέτος. 

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε γενέθλια και η βασίλισσα Ελισάβετ ευχήθηκε πρώτη Facebook Twitter
Ο πρίγκιπας Κάρολος με τους γιους του, Ουίλιαμ και Χάρι, στην κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνα. AP Images

Την ίδια στιγμή, νέους τριγμούς στο Παλάτι έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα πως η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα είναι απίθανο να συγχωρήσει ποτέ τον Χάρι για τις πράξεις του, από τότε που εγκατέλειψε τα βασιλικά αξιώματά του. 

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει αναφερθεί πολλές φορές στη σχέση με τον πατέρα του, δίνοντας διάφορες συνεντεύξεις μες στη χρονιά, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε «απογοητευμένος» από τον πρίγκιπα Κάρολο. 

Όσο για τους δυο αδερφούς, φήμες θέλουν να έχουν μιλήσει ελάχιστα όλο αυτό το διάστημα, διατηρώντας πλέον μια «εξαιρετικά απομακρυσμένη» σχέση μετά από δυο χρόνια καβγάδων για την Μέγκαν Μαρκλ και την φερόμενη συμπεριφορά της απέναντι στο προσωπικό του Παλατιού, την απόφασή τους να μετακομίσουν στην Αμερική και όσα κατήγγειλαν στην Όπρα ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ζελένσκι θα ζητήσει από την Ευρώπη να πληρώσει μισθούς Ουκρανών στρατιωτών

Διεθνή / Ο Ζελένσκι θα ζητήσει από την Ευρώπη να πληρώσει μισθούς Ουκρανών στρατιωτών

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ζητά από την Ευρώπη να καλύψει τους μισθούς στρατιωτών για να ενισχύσει την άμυνα της Ουκρανίας - Έλλειψη εθελοντών και εκτόξευση ελλείμματος εντείνουν την ανάγκη για βοήθεια
LIFO NEWSROOM
Ο θάνατος του Χαλκ Χόγκαν αναζωπυρώνει οδυνηρές αντιφάσεις για τους μαύρους οπαδούς της πάλης

Διεθνή / Ο θάνατος του Χαλκ Χόγκαν αναζωπυρώνει οδυνηρές αντιφάσεις για τους μαύρους οπαδούς της πάλης

Μετά τον θάνατο του Χαλκ Χόγκαν, οπαδοί και αναλυτές χωρίζονται ανάμεσα στη λατρεία του ως παντοδύναμου ήρωα και την κατακραυγή για ρατσιστικές δηλώσεις. Μια σύγκρουση πολιτιστικής κληρονομιάς στη WWE
LIFO NEWSROOM
Η Νικόλ Κίντμαν υπέβαλε αίτηση για άδεια διαμονής στην Πορτογαλία

Διεθνή / Η Νικόλ Κίντμαν υπέβαλε αίτηση για άδεια διαμονής στην Πορτογαλία

Η Νικόλ Κίντμαν εθεάθη να αποβιβάζεται από ιδιωτικό αεροσκάφος στην Κασκαΐς, την παραθαλάσσια περιοχή κοντά στη Λισαβόνα, ενώ φέρεται να εξετάζει την αγορά νέας πολυτελούς κατοικίας σε μία από τις πιο ακριβές κλειστές κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Απόκοσμο βίντεο: Σχεδόν όλη η Γάζα έχει μετατραπεί σε ερείπια από τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ

Διεθνή / Απόκοσμο βίντεο: Σχεδόν όλη η Γάζα έχει μετατραπεί σε ερείπια από τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ

Δορυφορικές και επιτόπιες εκτιμήσεις δείχνουν ότι μεταξύ 63% και 69% των κτιρίων της Γάζας, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 175.000 κατασκευών, έχουν υποστεί ζημιές ή έχουν καταστραφεί
LIFO NEWSROOM
Η Γαλλία θα αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος: Τι σημαίνει αυτό;

Διεθνή / Η Γαλλία θα αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος: Τι σημαίνει αυτό;

Ο Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε ότι η Γαλλία θα αναγνωρίσει την Παλαιστίνη τον Σεπτέμβριο στον ΟΗΕ - Επικρίσεις από ΗΠΑ και Ισραήλ, επαίνους από Παλαιστινίους και αυξανόμενη πίεση στην Ευρώπη
LIFO NEWSROOM