Ορειβάτης εντοπίστηκε νεκρός στον Όλυμπο

Όλυμπος: Νεκρός ο ορειβάτης που είχε τραυματιστεί Facebook Twitter
0

Νεκρός εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα ο ορειβάτης που είχε εγκλωβιστεί σε χαράδρα στη θέση Μεσορράχη στον Όλυμπο.

Ο άτυχος άνδρας, ηλικίας περίπου 70 ετών, φέρεται να έχασε την ισορροπία του, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του, αναφέρει το GR Times.

Ο ορειβάτης εντοπίστηκε νεκρός από προσωπικό του Καταφυγίου Σπ. Αγαπητού.

Στο σημείο επιχείρησαν αξιωματικοί της Πυροσβεστικής και Τριμελές κλιμάκιο διασωστών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, από την οποία και θα προκύψουν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βραχιολάκι»: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»

Ελλάδα / «Βραχιολάκι» στα νοσοκομεία: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία»

Παρά τις μεγάλες ακόμα αναμονές, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι ο χρόνος έχει μειωθεί σημαντικά από τον αρχικό, στα νοσοκομεία όπου εφαρμόζεται το σύστημα με το «βραχιολάκι» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»
LIFO NEWSROOM