Η μεγαλύτερη ποπ σταρ του Αφγανιστάν διέφυγε από τη χώρα με αεροσκάφος των ΗΠΑ

Η μεγαλύτερη ποπ σταρ του Αφγανιστάν διέφυγε από τη χώρα με αεροσκάφος των ΗΠΑ Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

Η Αριάνα Σαγίντ, η μεγαλύτερη ποπ σταρ του Αφγανιστάν, διέφυγε από τη χώρα, μετά την κατάληψη και της Καμπούλ από τους Ταλιμπάν. 

Πλήθος Αφγανών τις τελευταίες ημέρες προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαφύγουν από τη χώρα, εν μέσω κλίματος τρόμου και απόγνωσης που έχει δημιουργηθεί στη χώρα. Η Αριάνα Σαγίντ ήταν από τους τυχερούς, που πρόλαβαν να επιβιβαστούν σε αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ. 

Η 36χρονη θεωρείται η μεγαλύτερη ποπ σταρ του Αφγανιστάν. Η τραγουδίστρια και κριτής της αφγανικής εκδοχής του Voice δημοσίευσε την Τετάρτη φωτογραφία στην οποία φαίνεται να είναι, μαζί με πολλούς ανθρώπους, στο αμερικανικό αεροσκάφος. 

«Είμαι καλά και ζωντανή και έπειτα από μερικές αξέχαστες νύχτες έφτασα στη Ντόχα και περιμένω την πτήση μου για να επιστρέψω στην Κωνσταντινούπολη», έγραψε στην ανάρτησή της η Σαγίντ, που έχει 1,3 εκατ. followers στο Instagram. 

Σήμερα ο σύζυγος και παραγωγός της, Χασίμπ Σαγιέντ, δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει την 36χρονη να κοιμάται στο αεροπλάνο με το οποίο αναχώρησαν από τη Ντόχα. 

Με πληροφορίες από BBC  

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΑΜΠ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Ποιες χώρες ετοιμάζουν αντιπρόταση στο σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ - Οι «κόκκινες γραμμές»

Τι λένε τρεις πηγές στο Reuters - Πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να υπογράψει - «Παρόμοιες εγγυήσεις ασφαλείας με αυτές στο Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ» έχει το αμερικανικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Διεθνή / Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Η ηγεσία της Ακτοφυλακής έχει δεσμευτεί ότι τα σύμβολα «παραμένουν αντίθετα με τις αξίες του σώματος», όμως το πώς θα εφαρμόζεται στην πράξη το νέο καθεστώς παραμένει ανοιχτό
LIFO NEWSROOM
G20 ΣΥΝΟΔΟΣ

Διεθνή / Χωρίς Τραμπ και Πούτιν η σύνοδος της G20: Έκκληση να τερματίσουν «τις συγκρούσεις που προκαλούν τόσο θάνατο»

Η κυβέρνηση Τραμπ μποϊκοτάρει τελείως τις συνομιλίες, καθώς κατηγορεί την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής ότι καταπιέζει τους λευκούς γαιοκτήμονες
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Διεθνή / Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Την ίδια ώρα, εισαγγελείς στο Μιλάνο έχουν ξεκινήσει έρευνα για Ιταλούς υπηκόους που ενδέχεται να συμμετείχαν σε αυτές τις δολοφονικές «εκδρομές»
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι - «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι: «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Απρόσμενα θετικό το κλίμα της συνάντησης - «Συμφωνήσαμε σε περισσότερα από όσα περιμέναμε», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος - Τι απάντησε για τον χαρακτηρισμό «φασίστας» που του αποδίδει ο Μαμντάνι
LIFO NEWSROOM