ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

Πάτρα: Γέννησε με καισαρική η 32χρονη με κορωνοϊό

Πάτρα: Γέννησε με καισαρική η 32χρονη με κορωνοϊό Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / UNSPLASH
0

Γέννησε με καισαρική το πρωί της Τρίτης η 32χρονη από τη Ζάκυνθο, η οποία νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας με κορωνοϊό.


Πληροφορίες του tempo24 αναφέρουν ότι γέννησε ένα αγοράκι, το οποίο ζυγίζει 1.600 γραμμάρια και βρίσκεται σε θερμοκοιτίδα.


Λίγη ώρα αργότερα η υγεία της 32χρονης παρουσίασε επιδείνωση, με τους γιατρούς να κρίνουν απαραίτητο τη διασωλήνωσή της, εκτός ΜΕΘ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, «η 32χρονη ήταν εκτός ΜΕΘ, όπως αναφερόταν μέχρι και αργά χθες το βράδυ, αλλά σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί σε κρεβάτι ΜΕΘ».

Σύμφωνα με το tempo24 η γυναίκα φέρεται πως δεν είχε εμβολιαστεί κατά της covid-19.

Ελλάδα
0

ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM