Η Άντι ΜακΝτάουελ απαντά για τα γκρίζα μαλλιά της: «Μου αρέσω! Αυτό γίνεται στην ηλικία μου»

Η Άντι ΜακΝτάουελ απαντά για τα γκρίζα μαλλιά της: «Μου αρέσω! Αυτό συμβαίνει στην ηλικία μου» Facebook Twitter
0

Η Άντι ΜακΝτάουελ είναι ένα από τα ονόματα που συζητήθηκαν στο φετινό κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, συγκεντρώνοντας αμφιλεγόμενα σχόλια για τα γκρίζα μαλλιά της. 

Η 63χρονη ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών, ωστόσο, δηλώνει άνετη με την ηλικία και κατ' επέκταση την εμφάνισή της, προσθέτοντας πως αγαπά το φυσικό γκρι -πλέον- χρώμα των μαλλιών της. «Νιώθω άνετα. Μου αρέσω. Αυτό συμβαίνει όταν φτάσεις στην ηλικία μου», σημειώνει. 

Όπως εξηγεί, έμαθε στις κόρες της, την 26χρονη Margaret και την 31χρονη Rainey Qualley, που είναι και οι δυο ηθοποιοί, να αγαπούν επίσης τον εαυτό τους.

 «Πολύ συχνά μου υπενθυμίζουν να μην μιλάω υποτιμητικά για μένα», λέει. «Βασικά είναι καλύτερες από μένα, κατά πολλές έννοιες, επειδή τις δίδαξα καλά. Και με άκουσαν», προσθέτει. 

Στη διάρκεια της πανδημίας, λέει ότι περνούσε τον χρόνο της ψάχνοντας ρούχα και μακιγιάζ στο ίντερνετ, «και ονειρευόμουν την στιγμή που θα μπορούσα να βγω και να ζήσω ξανά».

«Είμαι ενθουσιασμένη που μπορώ να ντύνομαι ξανά επίσημα και να πηγαίνω σε εστιατόρια. Δεν πρέπει να φερθούμε ανόητα, απλώς να χαλαρώσουμε λιγάκι. Πολύ περίεργο αυτό που ζήσαμε», σημειώνει. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα έκκληση από τον πάπα Λέοντα στο Ισραήλ να επιτρέψει τη βοήθεια στη Γάζα

Διεθνή / Νέα έκκληση από τον πάπα Λέοντα στο Ισραήλ να επιτρέψει τη βοήθεια στη Γάζα

«Ανανεώνω την ένθερμη έκκλησή μου να επιτραπεί η είσοδος δίκαιης ανθρωπιστικής βοήθειας και να τερματιστούν οι εχθροπραξίες, το καταστροφικό τίμημα των οποίων πληρώνουν τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι και οι ασθενείς»
LIFO NEWSROOM
Γάζα:  Η ΕΕ να επανεξετάσει συμφωνίες με το Ισραήλ, ζητούν 17 κράτη μέλη - Διαφωνούν Ελλάδα και Κύπρος

Διεθνή / Γάζα:  Η ΕΕ να επανεξετάσει συμφωνίες με το Ισραήλ, ζητούν 17 κράτη μέλη - Διαφωνούν Ελλάδα και Κύπρος

Το εκτελεστικό όργανο της ΕΕ θα ξεκινήσει επανεξέταση της συμφωνίας για να διαπιστωθεί εάν το Ισραήλ έχει παραβιάσει τις δεσμεύσεις του στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
LIFO NEWSROOM
Reuters: Η Ουκρανία παρουσιάζει στην ΕΕ αυστηρότερο σχέδιο κυρώσεων κατά της Ρωσίας, εν μέσω αμερικανικών «δισταγμών»

Διεθνή / Reuters: Η Ουκρανία παρουσιάζει στην ΕΕ αυστηρότερο σχέδιο κυρώσεων κατά της Ρωσίας, εν μέσω αμερικανικών «δισταγμών»

Το έγγραφο των 40 σελίδων περιλαμβάνει σειρά συστάσεων, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται η έκδοση νομοθεσίας που θα επιταχύνει την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων από άτομα που έχουν υποστεί κυρώσεις από την ΕΕ, με στόχο την αποστολή αυτών των πόρων στην Ουκρανία
LIFO NEWSROOM