Η Άντι ΜακΝτάουελ απαντά για τα γκρίζα μαλλιά της: «Μου αρέσω! Αυτό γίνεται στην ηλικία μου»

Η Άντι ΜακΝτάουελ απαντά για τα γκρίζα μαλλιά της: «Μου αρέσω! Αυτό συμβαίνει στην ηλικία μου» Facebook Twitter
0

Η Άντι ΜακΝτάουελ είναι ένα από τα ονόματα που συζητήθηκαν στο φετινό κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, συγκεντρώνοντας αμφιλεγόμενα σχόλια για τα γκρίζα μαλλιά της. 

Η 63χρονη ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών, ωστόσο, δηλώνει άνετη με την ηλικία και κατ' επέκταση την εμφάνισή της, προσθέτοντας πως αγαπά το φυσικό γκρι -πλέον- χρώμα των μαλλιών της. «Νιώθω άνετα. Μου αρέσω. Αυτό συμβαίνει όταν φτάσεις στην ηλικία μου», σημειώνει. 

Όπως εξηγεί, έμαθε στις κόρες της, την 26χρονη Margaret και την 31χρονη Rainey Qualley, που είναι και οι δυο ηθοποιοί, να αγαπούν επίσης τον εαυτό τους.

 «Πολύ συχνά μου υπενθυμίζουν να μην μιλάω υποτιμητικά για μένα», λέει. «Βασικά είναι καλύτερες από μένα, κατά πολλές έννοιες, επειδή τις δίδαξα καλά. Και με άκουσαν», προσθέτει. 

Στη διάρκεια της πανδημίας, λέει ότι περνούσε τον χρόνο της ψάχνοντας ρούχα και μακιγιάζ στο ίντερνετ, «και ονειρευόμουν την στιγμή που θα μπορούσα να βγω και να ζήσω ξανά».

«Είμαι ενθουσιασμένη που μπορώ να ντύνομαι ξανά επίσημα και να πηγαίνω σε εστιατόρια. Δεν πρέπει να φερθούμε ανόητα, απλώς να χαλαρώσουμε λιγάκι. Πολύ περίεργο αυτό που ζήσαμε», σημειώνει. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΤΑΓΓΕΊΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Διεθνή / TikTok: «Επικρατεί εκφοβισμός και παρενόχληση», καταγγέλλει πρώην υπάλληλος της εταιρείας

«Μερικές φορές κλαις, αλλά μετά συνεχίζεις να δουλεύεις γιατί πρέπει να πετύχεις τους στόχους, αλλιώς, θα επηρεαστεί το μπόνους σου, η εργασιακή σου ασφάλεια, ο μισθός σου», αποκαλύπτει η Lynda Ouaza
THE LIFO TEAM
Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Τα email στάλθηκαν πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ο οποίος εξέτισε 13 μήνες φυλάκισης, μεταξύ άλλων για απόπειρα εμπλοκής ανηλίκου σε πορνεία
THE LIFO TEAM