Πετράλωνα: Προφυλακιστέος ο 35χρονος για το βιασμό της 50χρονης

Πετράλωνα: Προφυλακιστέος ο 35χρονος για το βιασμό της 50χρονης Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα, έπειτα από την απολογία του στον ανακριτή, ο 35χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για το βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας σε πολυκατοικία στα Πετράλωνα.

Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Σημειώνεται, ότι ο 35χρονος κατηγορείται πως επιτέθηκε στην 50χρονη έξω από το ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου εργαζόταν η γυναίκα και πως την έσυρε στο διαμέρισμά του όπου τη βίαζε για ώρες.

Ωστόσο δεν έπεισε τον ανακριτή και τον εισαγγελέα, οι οποίοι, με σύμφωνη γνώμη, τον έκριναν προφυλακιστέο.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο κατηγορούμενος παρουσίασε αλλόκοτη συμπεριφορά, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, «χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο», με τους αστυνομικούς να τον ακινητοποιούν προκειμένου να ηρεμήσει.

Παράλληλα, σήμερα αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους μετά την απολογία του ο φίλος του δράστη, ο οποίος φέρεται ότι τον υπέθαλπε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM