ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Eurovision 2021: Σάρωσε σε τηλεθέαση ο μουσικός διαγωνισμός

Eurovision 2021: Σάρωσε σε τηλεθέαση ο μουσικός διαγωνισμός Facebook Twitter
EPA
0

Επιστροφή σε παλιές καλές εποχές δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης, που κατέγραψε ο τελικός της Eurovision, το βράδυ του Σαββάτου στην ΕΡΤ.

Τα ξημερώματα, στις 1.45 π.μ κατά την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή, δηλαδή της Ιταλίας, για ένα μονόλεπτο η τηλεθέαση άγγιξε το 78,8%, δηλαδή 8 στους 10 τηλεθεατές έβλεπαν ΕΡΤ1.

Στο δυναμικό κοινό, η τηλεθέαση για τον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό κυμάνθηκε στο 74,4%, ενώ στο σύνολο ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν κοντά στο 72%.

Στους άνδρες η τηλεθέαση κυμάνθηκε στο 69,9% και στις γυναίκες στο 78,8%.

Ο μουσικός διαγωνισμός, που πέρυσι δεν είχε πραγματοποιηθεί, λόγω κορωνοϊού, είχε τα πάντα. Πολυαναμενόμενη νικήτρια την Ιταλία, που επί χρόνια συμμετείχε, απείχε, ξανασυμμετείχε αλλά δεν κέρδιζε, ανατροπές και πολύ λάμψη.

Η Ελλάδα και η Stefania με το «Last dance» ήρθε στην 10η θέση, η πρώτη συμμετοχή στη δεκάδα από το 2013, και η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo» κατετάγη 16η.

Το televoting ήταν αυτό που καθόρισε νικητές και ηττημένους, με το Ηνωμένο Βασίλειο να κατακτά αρνητική πρωτιά, συγκεντρώνοντας μηδέν βαθμούς.

Στις ευχάριστες εμφανίσεις της βραδιά, η Έλενα Παπαρίζου, που ερμήνευσε το «My Number One» και κέρδισε το χειροκρότημα.

TV & Media
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM