Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έσωσε κουτάβι από τα σκουπίδια - Μπήκε μέσα στον κάδο

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έσωσε κουτάβι από τα σκουπίδια - Το είχαν πετάξει στον κάδο Facebook Twitter
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου. INSTAGRAM
0

Ένα κουτάβι που είχε πεταχτεί μέσα σε κάδο απορριμμάτων ανακύκλωσης έσωσαν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου.

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram, ένα βίντεο τραβηγμένο από την σύζυγό του, με την στιγμή που μπαίνει ολόκληρος μέσα στον κάδο και αρχίζει να ψάχνει ανάμεσα στα σκουπίδια, μέχρι που βρίσκει το κουτάβι και το βγάζει έξω. 

«Η Λίνα Πρίντζου άκουσε ένα μικρό κλάμα κι έγινε ένα μικρό θαύμα... Πως είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο, να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια...???????????», έγραψε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του. 
 

Όπως εξήγησε στο Πρώτο Θέμα, το περιστατικό συνέβη λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό του κατά της Covid-19 στο κέντρο υγείας της Αργαλαστής Πηλίου, όταν με την σύζυγό του αποφάσισαν να σταματήσουν στο δρόμο, προκειμένου να ταΐσουν κάποια αδέσποτα. 

«Είχα πάει να εμβολιαστώ στο κέντρο υγείας της Αργαλαστής του Πηλίου. Επειδή είδαμε κάτι αδέσποτα ζώα στη διαδρομή αποφασίσαμε να πάμε να τα ταΐσουμε με κάποιες κονσέρβες που πάντα έχουμε μαζί μας. Τα ταΐσαμε και την ώρα που πήγε η σύζυγος μου να πετάξει τα άδεια κουτιά στον κάδο, άκουσε το κλάμα του κουταβιού. Με φώναξε και αμέσως καταλάβαμε πως κάποιος το είχε πετάξει. Ο κάδος ήταν γεμάτος από σκουπίδια και χαρτόκουτα, σε σημείο που δεν βλέπαμε το σκυλί. Βγάζοντας τα περισσότερα με τα χέρια μας είδαμε σε κάποια στιγμή την μουσούδα του», ανέφερε ο ηθοποιός. 

Το ζευγάρι ονόμασε τον μικρό θηλυκό σκύλο «Τυχερούλα», σημειώνοντας ότι είναι καλά στην υγεία της και πως δίνεται προς υιοθεσία. 

«Την βρήκαμε το Σάββατο. Θα θέλαμε να την κρατήσουμε, όμως έχουμε ήδη δυο μεγαλόσωμα σκυλιά και είναι δύσκολο. Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα μαζί. Ήδη το σκυλάκι βρίσκεται στην κτηνίατρο, εμβολιάζεται, καθαρίζεται από τσιμπούρια, ψύλλους και ό,τι είχε πάνω του και σε λίγες ημέρες θα της βρούμε κι ένα σπίτι για να υιοθετηθεί. Δεν είναι ούτε δυο μηνών και είναι καλά στην υγεία του. Είναι κοριτσάκι και έχει ένα υπέροχο χαρακτήρα. Μέχρι στιγμής δεν της έχουμε δώσει κάποιο όνομα, καλό είναι αυτό να της το δώσει εκείνος που θα το πάρει και θα την αγαπήσει. Προς το παρόν την λέμε "Τυχερούλα"», δήλωσε ο ηθοποιός. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να αλλάξει η κουλτούρα της βίας» – Μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού μετά τη νέα δολοφονία στη Χαλκίδα

Ελλάδα / «Να αλλάξει η κουλτούρα της βίας»: Το μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού μετά τη δολοφονία στη Χαλκίδα

«Πρέπει να επενδύσουμε στην πρόληψη: να μεγαλώσουμε μια νέα γενιά παιδιών με σωστές αξίες, ώστε να αλλάξει η κουλτούρα της βίας. Έχουμε μετατρέψει το ποδόσφαιρό μας σε υποκουλτούρα» δήλωσε ο πατέρας του Άλκη Καμπάνου
LIFO NEWSROOM
Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία σε δύο λιμενάρχες Χαλκίδας και Ερέτριας

Ελλάδα / Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία σε δύο λιμενάρχες Χαλκίδας και Ερέτριας

Η εξέλιξη ανακοινώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου συνεχίζεται η δίκη των δύο ψαράδων που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού
LIFO NEWSROOM
Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ο δράστης ζητά ελαφρυντικά – «Δεν έχει ζητήσει ούτε ένα συγγνώμη» λέει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ο δράστης ζητά ελαφρυντικά – «Δεν έχει ζητήσει ούτε ένα συγγνώμη» λέει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς

Η οικογένεια ζητά να παραμείνει η πρωτόδικη ποινή της ισόβιας κάθειρξης, ώστε –όπως λένε– να βρει η Γαρυφαλλιά «τη δικαίωση που της αξίζει»
LIFO NEWSROOM