«Πωλητήριο» 4 δισ. λιρών στη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ

«Πωλητήριο» 4 δισ. λιρών στη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ Facebook Twitter
pixabay
0

Οι έντονες αντιδράσεις των φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, αλλά και αρκετών από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ιστορικής ομάδας, όταν έγινε γνωστό ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι μεταξύ των 12 ιδρυτικών συλλόγων της ευρωπαϊκής Super League, είναι ο λόγος που οι ιδιοκτήτες του συλλόγου, είναι διατεθειμένοι να πωλήσουν τις μετοχές τους.

Όπως αποκάλυψε η αγγλική εφημερίδα «Daily Mirror», οι αδελφοί Τζόελ και Αβραάμ Γκλέϊζερ, οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, έχουν θέση ως αρχική τιμή για ενδεχόμενες συζητήσεις, το ποσό των τεσσάρων δισεκατομμυρίων λιρών (σ.σ. 4,6 δισ. ευρώ).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ιστορικός σύλλογος, αγοράσθηκε από την οικογένεια Γκλέϊζερ το 2005 έναντι 790 εκατομμυρίων λιρών (σ.σ. 1,1 δισεκατομμύρια ευρώ εκείνη την εποχή).

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακίλλε Κομπανιόνι: Ο πρώτος άνθρωπος στην κορυφή του Κ2 και μια αμφιλεγόμενη μορφή της παγκόσμιας ορειβασίας

Αθλητισμός / Ακίλλε Κομπανιόνι: Ο πρώτος άνθρωπος στην κορυφή του Κ2 και μια αμφιλεγόμενη μορφή της παγκόσμιας ορειβασίας

Η ιστορική αποστολή του 1954 στο Κ2 – το οποίο δεσπόζει στα σύνορα Πακιστάν και Κίνας – υπήρξε εμβληματική για την Ιταλία της μεταπολεμικής εποχής
LIFO NEWSROOM