Πέθανε ο σπουδαίος τραγουδιστής, Λευτέρης Μυτιληναίος

Πέθανε ο σπουδαίος τραγουδιστής, Λευτέρης Μυτιληναίος Facebook Twitter
0

Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο Λευτέρης Μυτιληναίος, ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές της δεκαετίας του ‘70.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής είχε νοσήσει από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοφιλής τραγουδιστής φιλοξενούνταν τα τελευταία χρόνια σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στο Λουτράκι. 

Η κηδεία του έγινε χτες στο Βέλο Κορινθίας.

Πέθανε ο σπουδαίος τραγουδιστής, Λευτέρης Μυτιληναίος Facebook Twitter

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, o συνεργάτης του Γιάννης Μπουρνέλης.

«Είμαι άνθρωπος που παραδέχεται τα λάθη του. Μόνο έτσι μπορείς να προχωρήσεις. Έχω κάνει πολλά σφάλματα στη ζωή μου. Το ξέρω. Και ως καλλιτέχνης και ως άνθρωπος. Αγαπάω τα λάθη μου. Μαθαίνω μέσα από αυτά» είχε δηλώσει.

Σπούδασε στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, κλασικό τραγούδι και φωνητική. Η καριέρα του ξεκίνησε από το τάλεντ σοου «Ταλέντ» του Γιώργου Οικονομίδη.

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Λευτέρη Μυτιληναίου ήταν το τραγούδι «Αμφιβολίες» σε μουσική στίχους Γρηγόρη Μπιθικώτση. Κυκλοφόρησε περίπου 20 ολοκληρωμένα άλμπουμ, ενώ συνεργάστηκε με την Columbia Records, την CBS Records International, την EMI και άλλες δισκογραφικές εταιρείες.

Μπιθικώτσης, Ρεπάνης, Κατσαρός, Πυθαγόρας, Γκάτσος, Μούτσης, Άκης Πάνου, Χιώτης, Μητσάκης, Κατινιάρης, Σούκας ήταν μερικές από τις εκλεκτικές συνεργασίες του Λευτέρη Μυτιληναίου.

Ανάμεσα στα τραγούδια που τον καθιέρωσαν ήταν το «Αμφιβολίες», «Ποια είσαι εσύ;», «Γιατί μου τη θυμίσατε», «Λείπεις εσύ», «Αλίμονο», «Δεν είναι ίδιες οι καρδιές», «Μακάρι να πίστευε», «Τα Είδωλα», «Κομπάρσος της καρδιάς σου δεν θα γίνω».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Πολιτισμός / Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Από μια τραπεζαρία σε στυλ 18ου αιώνα και την εντυπωσιακή τουαλέτα της Μάγκι Σμιθ μέχρι το ασημένιο ρολόι του μπάτλερ, τα αναμνηστικά αντικείμενα θα προσφερθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και τις οικογένειές τους
LIFO NEWSROOM
Τρόμος, Ιμπρεσιονισμός και 5 αριστουργήματα του παρελθόντος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έχει συμβεί ξανά τον Αύγουστο; Μάλλον όχι. 13 ταινίες από αύριο στα σινεμά της πόλης

Οι νέες ταινίες του Ζακ Κρέγκερ και των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου, η ωραιότατη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Σεντρίκ Κλαπίς και πέντε μεγάλες δόξες σε επανέκδοση κάνουν τον προγραμματισμό των θεατών σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ