Ν. Κορέα: Σάλος με ξενοδοχείο 5 αστέρων - Περαστικοί μπορούσαν να δουν μέσα στη σάουνα

Ν. Κορέα: Σάλος με ξενοδοχείο 5 αστέρων - Περαστικοί μπορούσαν να δουν μέσα στη σάουνα Facebook Twitter
Pixabay
0

Πολυτελές ξενοδοχείο στην Νότια Κορέα ζήτησε συγγνώμη για ένα λάθος το οποίο πιθανότατα να επέτρεψε σε περαστικούς να βλέπουν μέσα στη σάουνά του. 

Το Grand Josun, ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο δημοφιλές θέρετρο Jeju, προχώρησε στη δημόσια συγγνώμη αφότου ένα τοπικό μπλογκ αποκάλυψε πως οι περσίδες της σάουνας του ξενοδοχείου ήταν ανοιχτές με αποτέλεσμα οι περαστικοί να μπορούν να δουν μέσα. «Λυπόμαστε βαθιά για την πιθανή πρόκληση ταλαιπωρίας στους πελάτες μας κατά τη χρήση ορισμένων εγκαταστάσεων στη γυναικεία σάουνα γυναικών (...) για την έλλειψη αντανακλαστικής βαφής σε μερικά σημεία και για τα προβλήματα στη λειτουργία των περσίδων» διαβάζει κανείς στην ανακοίνωση του ξενοδοχείου.

«Η λειτουργία της σάουνας έχει διακοπεί, ελέγχουμε διεξοδικά τις ελλείψεις και λαμβάνουμε άμεσα μέτρα για να τις διορθώσουμε», αναφέρει. Το ξενοδοχείο εξηγεί πως η αντανακλαστική βαφή καθιστά αδύνατο να δει κάποιος τους χρήστες της σάουνας κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο και κατά τη νύχτα, και γι' αυτό χρησιμοποιούνται οι περσίδες. 

Κορεάτης μπλόγκερ έγραψε για την εμπειρία του στο ξενοδοχείο και η ανάρτησή του έγινε viral. «Πήγα μήνα του μέλιτος στο Jeju και έμεινα σε μία σουίτα σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων που άνοιξε πρόσφατα, αλλά, ο μήνας του μέλιτος έγινε η χειρότερη μνήμη της ζωής μου», έγραψε ο μπλόγκερ αναφέροντας πως τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του απολάμβαναν να χρησιμοποιούν την πισίνα και τη σάουνα. 

«Την τελευταία ημέρα πήγα έναν περίπατο αλλά όπως κοίταξα από τα παράθυρα της σάουνας διαπίστωσα πως μπορούσα να δω μέσα - απ' έξω. Μπορούσα να δω το θερμόμετρο μέσα στη σάουνα από τα παράθυρα», έγραψε μεταξύ άλλων προσθέτοντας πως μπορούσε να διακρίνει τα ντουζ και τα μπάνια και πως τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του έπαθαν σοκ όταν το έμαθαν αυτό. «Η ιδέα πως ίσως χρησιμοποιήσαμε τα μπάνια και τα ντουζ μπροστά σε τόσα πολλά άτομα μου προκαλεί ανατριχίλα» δήλωσε προσθέτοντας πως με τη γυναίκα του απευθύνθηκαν σε θεραπευτή. 

Σύμφωνα με το κορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap στο σημείο πραγματοποίησε έρευνες και η αστυνομία μετά τις καταγγελίες. Η αστυνομία, μέσα από τα όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες, προσπαθεί να διαπιστώσει να κάποιος εκτέθηκε κατά τη χρήση των εγκαταστάσεων ή αν κάποιος τράβηξε φωτογραφίες ή βίντεο. 

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού πολλές από τις εγκαταστάσεις λειτουργούν με περιορισμούς. Ωστόσο, καθώς τα σύνορα της χώρας παραμένουν κλειστά, πολύ Κορεάτες έκαναν διακοπές στη χώρα του φέτος. 

  

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιρανική επίθεση σκότωσε 7χρονη από την Ουκρανία που πήγε στο Ισραήλ για να υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο

Διεθνή / Ιρανική επίθεση σκότωσε 7χρονη από την Ουκρανία που πήγε στο Ισραήλ για να υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο

Η Nastya σκοτώθηκε μαζί με τη μητέρα της, τη γιαγιά της και τα δύο ξαδέλφια της όταν ένας πύραυλος χτύπησε την πολυκατοικία όπου διέμενε η οικογένεια στην πόλη Μπατ Γιαμ
LIFO NEWSROOM
Σκάνδαλο με φόντο τη σαμπάνα: Δίκη για εμπορία ανθρώπων στους γαλλικούς αμπελώνες

Διεθνή / Σκάνδαλο με φόντο τη σαμπάνια: Δίκη για εμπορία ανθρώπων στους γαλλικούς αμπελώνες

Περισσότεροι από 50 μετανάστες εργάτες βρέθηκαν υπό απάνθρωπες συνθήκες σε αμπελώνες σαμπάνιας - Άνοιξε δίκη για εμπορία ανθρώπων στη Ρεμς με κατηγορούμενους τρεις διακινητές.
LIFO NEWSROOM
Μαδρίτη: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε ύποπτο και τον στραγγάλισε μέχρι θανάτου

Διεθνή / Μαδρίτη: «Θα τον πνίξεις, φίλε, άσε τον λαιμό του», φώναζαν πολίτες στον αστυνομικό που στραγγάλισε ύποπτο

Η υπόθεση θυμίζει εκείνη του Τζορτζ Φλόιντ στις ΗΠΑ - Ο αστυνομικός συνελήφθη για τον θάνατο του 36χρονου Βορειοαφρικανού - Κύμα διαδηλώσεων και καταγγελιών 
LIFO NEWSROOM
Βρετανία και ΕΕ θα συνομιλήσοιν με Ιράν καθώς η προθεσμία «δύο εβδομάδων» του Τραμπ είναι σε ισχύ

Διεθνή / Βρετανία και ΕΕ «θα συνομιλήσουν» με το Ιράν - Σε ισχύ η προθεσμία «δύο εβδομάδων» του Τραμπ

Εάν πραγματοποιηθούν, οι συνομιλίες θα είναι οι πρώτες μεταξύ Ιρανών και δυτικών ηγετών από τότε που το Ισραήλ ξεκίνησε τις επιθέσεις του - Εκκενώσεις από το Ιράν και το Ισραήλ
LIFO NEWSROOM
Εκκενώνεται η πρεσβεία της Λιθουανίας στο Ισραήλ – Ενισχύεται η εμπλοκή ΗΠΑ

Διεθνή / Εκκενώνεται η πρεσβεία της Λιθουανίας στο Ισραήλ – Ενισχύεται η εμπλοκή ΗΠΑ

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν Αλί Χαμενεΐ υποστήριξε ότι η αυξημένη εμπλοκή των Ηνωμένων Πολιτειών είναι «απόδειξη της αδυναμίας και ανικανότητας του Ισραήλ»
LIFO NEWSROOM