ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

«Τομ, είσαι ανάποδα»- Βουλευτής εμφανίστηκε αναποδογυρισμένος σε τηλεδιάσκεψη με τη Βουλή

«Τομ, είσαι ανάποδα»- Βουλευτής εμφανίστηκε αναποδογυρισμένος σε τηλεδιάσκεψη με τη Βουλή Facebook Twitter
0

Μετά τον δικηγόρο που κατά λάθος «μεταφορφώθηκε» σε γάτα σε τηλεδιάσκεψη με δικαστήριο, βουλευτής στις ΗΠΑ εμφανίστηκε με το κεφάλι του αναποδογυρισμένο, κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης με τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Ο Τομ Έμερ μιλούσε σε συνεδρίαση της επιτροπής οικονομικών της Βουλής για την εργασιακή σταθερότητα, όταν ξαφνικά παρενέβη η πρόεδρος Μαξίν Γουότερς. «Θα διακόψει προσωρινά ο κύριος; Συγγνώμη... κ. Έμερ; Είστε εντάξει;», ρώτησε, ενώ οι συνάδελφοι έπνιγαν το γέλιο τους.

Ένας άλλος από τους μετέχοντες στη συνεδρίαση διευκρίνισε: «Είσαι ανάποδα Τομ» και ο βουλευτής της Μινεσότα απάντησε «Δεν ξέρω πώς να το διορθώσω αυτό».

Άλλοι βουλευτές αμέσως θυμήθηκαν το περιστατικό με το φίλτρο γάτας, στο δικαστήριο. «Είναι σαν αυτό με τη γάτα», είπε ένας και άλλος σημείωσε ότι ήδη «γίνεται viral». Άλλος αναρωτήθηκε μήπως ο Έμερ με αυτό τον τρόπο ήθελε να δηλώσει κάτι. «Είναι μεταφορά;», είπε.

Τελικά το ζήτημα επιλύθηκε γρήγορα και το πρόσωπο του Έμερ εμφανίστηκε κανονικά, ενώ άλλοι πανηγύριζαν. «Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας πρόεδρε. Δεν ξέρω πώς συνέβη αυτό, απλά βγήκε έτσι. Το έκλεισα και το ξαναάνοιξα», σημείωσε.

 

Ο βουλευτής πάντως το αντιμετώπισε με χιούμορ και δημοσίευσε στο Twitter στιγμιότυπο με το κεφάλι του ανάποδα και το σχόλιο «Δεν είμαι γάτα». Πρόκειται για τη- διάσημη πλέον- φράση που έλεγε επανειλημμένα ο δικηγόρος Ροντ Πόντον, όταν κατά λάθος ενεργοποίησε φίλτρο που τον «μεταμόρφωσε» σε γάτα, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης μέσω Zoom με δικαστήριο του Τέξας.


Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραμπ: «Οι αριστεροί παράφρονες προκαλούν χάος στα πανεπιστήμια για να αποσπάσουν την προσοχή από τα σύνορα»

Διεθνή / Τραμπ: «Οι αριστεροί παράφρονες προκαλούν χάος στα πανεπιστήμια για να αποσπάσουν την προσοχή από τα σύνορα»

Σε ανάρτησή του στο Truth Social, ο Ντόναλντ Τραμπ διακινεί τη θεωρία ότι οι διαδηλώσεις υπέρ της κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα έγιναν για να «απομακρύνουν την προσοχή από τα νότια σύνορά μας
NEWSROOM
ΗΠΑ: Αστυνομικές επεμβάσεις κατά των φοιτητών - 300 συλλήψεις στη Νέα Υόρκη

Διεθνή / ΗΠΑ: Αστυνομικές επεμβάσεις κατά των φοιτητών - 300 συλλήψεις στη Νέα Υόρκη

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς δήλωσε ότι η «μαζική επιχείρηση» πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος του Κολούμπια για την απομάκρυνση όσων διέκοπταν μια ειρηνική διαμαρτυρία
NEWSROOM
Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

Διεθνή / Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

«Όταν προσκαλούμε μια χώρα να ενταχθεί στo NATO, δεν χρειαζόμαστε απλώς μια πλειοψηφία, αλλά την τέλεια συμφωνία μεταξύ και των 32 μελών» δήλωσε από την πλευρά του ο Γενς Στόλτενμπεργκ
NEWSROOM