Ένα λάθος δικηγόρου σε τηλεδιάσκεψη τον «μεταμόρφωσε» σε ζώο: «Δεν είμαι γάτα!» έλεγε στο δικαστή

Ένα λάθος δικηγόρου σε τηλεδιάσκεψη τον «μεταμόρφωσε» σε ζώο: «Δεν είμαι γάτα!» έλεγε στο δικαστή Facebook Twitter
0

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα ηλεκτρονικό απρόοπτο από δικαστήριο στο Τέξας με «πρωταγωνιστή» έναν δικηγόρο.

Ο λόγος για τον δικηγόρο Ροντ Πόντον, ο οποίος «μεταμορφώθηκε» σε γάτα κατά τη διάρκειας μιας τηλεδιάσκεψης με έναν δικαστή μέσω Zoom. Μάλιστα, στην προσπάθειά του να προσθέσει μία «πινελιά» χιούμορ σε αυτό που του συνέβη, κατά λάθος, τόνιζε επανειλημμένα πως «Δεν είμαι γάτα!».

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, όταν ο Ροντ Πόντον ενεργοποίησε κατά λάθος ένα φίλτρο στο Zoom, το οποίο και τον «μεταμόρφωσε» σε γάτα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εμφανιστεί με αυτή τη μορφή μεταξύ των συμμετεχόντων που περίμεναν υπομονετικά να το απενεργοποιήσει.

Ωστόσο, χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα για να το καταφέρει, με τον ίδιο να τους λέει επανειλημμένα πως δεν είναι γάτα.   Ο δικαστής, Ρόι Φέργιουσον τον καθησύχασε, λέγοντάς του: «Το βλέπω πως δεν είστε γάτα».

 

Με αφορμή το περιστατικό ο Φέργκιουσον έγραψε στο Twitter: «Εάν ένα παιδί χρησιμοποίησε τον υπολογιστή σας, πριν μπείτε στο Zoom, ελέγξτε τις 'Επιλογές βίντεο zoom' για να βεβαιωθείτε ότι τα φίλτρα είναι απενεργοποιημένα».

«Αυτές οι διασκεδαστικές στιγμές είναι ένα υποπροϊόν της αφοσίωσης για τη διασφάλιση ότι το σύστημα δικαιοσύνης συνεχίζει να λειτουργεί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Όλοι οι εμπλεκόμενοι το χειρίστηκαν με αξιοπρέπεια και ο ''μεταμορφωμένος'' δικηγόρος έδειξε απίστευτη χάρη. Αληθινός επαγγελματισμός παντού!»

Με πληροφορίες από The Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ