Ινδονησία: Χωριό κατακλύστηκε από κόκκινα «ποτάμια»- Πλημμύρισε εργοστάσιο υφασμάτων

Ινδονησία: Χωριό κατακλύστηκε από κόκκινα «ποτάμια»- Πλημμύρισε εργοστάσιο υφασμάτων Facebook Twitter
0

Χωριό στην Ινδονησία κατακλύστηκε από κόκκινα «ποτάμια», όταν οι πλημμύρες έπληξαν ένα κοντινό εργοστάσιο μπατίκ, μιας τεχνικής βαφής υφασμάτων.

Η κόκκινη βαφή από το εργοστάσιο σκόρπισε στα ρυάκια που κάλυψαν τους δρόμους του Jenggot, στην κεντρική Ιάβα. Η περιοχή είναι γνωστή για τα παραδοσιακά βαμμένα υφάσματά της.

Χιλιάδες χρήστες των social media δημοσίευσαν τις σουρεαλιστικές φωτογραφίες ανθρώπων που περπατούσαν στα κόκκινα νερά. «Η κόκκινη πλημμύρα οφείλεται στη βαφή του εργοστασίου που επλήγη από τις πλημμύρες. Θα εξαφανιστεί όταν ανακατευτεί με τη βροχή έπειτα από λίγο», δήλωσε στο Reuters τοπικός αξιωματούχος.

Ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί και αλλού στην περιοχή, για τον ίδιο λόγο. Τον προηγούμενο μήνα πράσινα νερά κατέκλυσαν άλλο χωριό, σύμφωνα με το Reuters. Η Ινδονησία πλήττεται συχνά από πλημμύρες, ενώ τουλάχιστον 43 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από την καταιγίδα που έπληξε την Τζακάρτα στις αρχές του χρόνου.

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ICE ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΛΑΝΟ

Διεθνή / «F*** ICE»: Βρετανός σκιέρ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων έγραψε μήνυμα διαμαρτυρίας στο χιόνι

Πριν από τους Αγώνες του 2022 είχε επικρίνει την επιλογή της Κίνας ως διοργανώτριας, επικαλούμενος ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη μεταχείριση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας
THE LIFO TEAM
Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Διεθνή / Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Ο 78χρονος καλλιτέχνης αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα της περιόδου 2000–2015, υποστηρίζοντας ότι στο σπίτι του υπήρχαν τρεις σταθερές τηλεφωνικές γραμμές και ότι «όλες είχαν παγιδευτεί»
THE LIFO TEAM