Θεσσαλονίκη: Έστησαν πάρτι εν μέσω lockdown - Συλλήψεις και πρόστιμα

Θεσσαλονίκη: Έστησαν πάρτι εν μέσω lockdown - Συλλήψεις και πρόστιμα Facebook Twitter
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi
0

Δύο συγκεντρώσεις ατόμων σε σπίτια, κατά παράβαση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την πρόληψη διασποράς της πανδημίας της covid-19, προκάλεσαν την επέμβαση της αστυνομίας το βράδυ του Σαββάτου, 16 Ιανουαρίου, έπειτα από σχετικές καταγγελίες.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Νεάπολης 30χρονος διοργάνωσε πάρτι σε ισόγειο διαμέρισμα, με τη συμμετοχή εννέα ακόμη ατόμων. Ο διοργανωτής συνελήφθη και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ. Ωστόσο, οι συμμετέχοντες κατάφεραν να διαφύγουν πριν από την έλευση την αστυνομίας.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην περιοχή της Ξηροκρήνης, στις 3 τα ξημερώματα συνελήφθη 26χρονος και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ για τη διοργάνωση συγκέντρωσης με τέσσερα ακόμη άτομα, στα οποία επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ στο καθένα.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Ελλάδα / Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Η φωτιά στην Κερατέα, που ξέσπασε χθες το μεσημέρι και εξαπλώθηκε σε πολλές περιοχές της νοτιοανατολικής Αττικής, άφησε πίσω της έναν νεκρό, κατεστραμμένες κατοικίες, περιουσίες, αγροτικές και δασικές εκτάσεις
LIFO NEWSROOM