Τζάστιν Μπίμπερ: Ανέβασε βίντεο όπου «σβήνει» τα τατουάζ του

Τζάστιν Μπίμπερ: Ανέβασε βίντεο όπου «σβήνει» τα τατουάζ του Facebook Twitter
EPA
0

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε ένα βίντεο του διάσημου τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ στη σελίδα του στον Instagram.

Ο τραγουδιστής καταγράφει την χρονοβόρα διαδικασία της κάλυψης των τατουάζ του με μέικ απ, για τις ανάγκες ενός βίντεο κλιπ.

Την Πρωτοχρονιά, ο 26χρονος Μπίμπερ κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το τραγούδι του «Anyone», όπου παίζει έναν πυγμάχο - χωρίς τατουάζ. Ο καλλιτέχνης ανήρτησε ένα βίντεο από τα παρασκήνια του βιντεοκλίπ, με τους μακιγιέρ να καλύπτουν τα τατουάζ για τις ανάγκες του «Anyone». «Χωρίς τατουάζ για το #Anyonevideo», ανέφερε στο Instagram και στο Twitter.

 

Το βίντεο δείχνει δύο μακιγιέρ να καλύπτουν τα τατουάζ στο στήθος, το λαιμό, την πλάτη και τα χέρια του 26χρονου ο οποίος είναι μόνο με το εσώροτυχο.

Ο τραγουδιστής έχει περίπου 60 τατουάζ, τα οποία άρχισε να κάνει τατουάζ από τότε που ήταν μόλις 16 ετών. Όπως δήλωσε, την τελευταία δεκαετία χρειάστηκαν περισσότερες από 100 ώρες εργασίας στο σώμα του για να αποκτήσει τα τατουάζ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM
Σε δημοπρασία το εμβληματικό μοβ παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση

Πολιτισμός / Σε δημοπρασία το παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση που φορούσε τη νύχτα των εκλογών του 1960

Το πανωφόρι φορέθηκε από την Κένεντι καθώς συνόδευε τον Τζον Κένεντι στο Χαϊάνις Πορτ τη νύχτα των εκλογών του 1960 και ήταν οκτώ μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της
LIFO NEWSROOM
«Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Πολιτισμός / «Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Σε ελάχιστους καλλιτέχνες είχε εμπιστευθεί τη μουσική και τα τραγούδια του όσο ζούσε και τα ίδια αυστηρά κριτήρια τηρεί ο γιός και κληρονόμος του.
LIFO NEWSROOM