ΣΥΡΙΖΑ για Folli Follie: Να απαντήσει ο Μητσοτάκης για την χρηματοδότηση Κουτσολιούτσων από οικογενειακή εταιρεία

ΣΥΡΙΖΑ για Folli Follie: Να απαντήσει ο Μητσοτάκης για την χρηματοδότηση Κουτσολιούτσων από οικογενειακή εταιρεία Facebook Twitter
Folli Follei: Να απαντήσει ο Μητσοτάκης για τη χρηματοδότηση Κουτσολιούτσων από εταιρία της οικογένειάς του (Eurokinissi)
0

Στην αντεπίθεση περνά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Folli Fοllie, ζητώντας απαντήσεις από τη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά τον πρωθυπουργό για χρηματοδότηση της οικογένειας Κουτσολιούτσου από εταιρεία στην οποία φέρεται ως συνιδρύτρια η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά «Σιγά - σιγά έρχονται στο φως αποκαλύψεις που φανερώνουν το στήσιμο που μεθόδευσε ο κ. Μητσοτάκης για να αλλάξει την ατζέντα από τα αδιέξοδα στην πανδημία, την οικονομία αλλά και το πάρτι εκατομμυρίων που έχει στήσει με τις απευθείας αναθέσεις, με πρόσχημα την πανδημία και τα αδιαφανή και χωρίς σχέδιο προγράμματα δισεκατομμυρίων για εξοπλιστικά προγράμματα.

Οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε είχαν καμία επαφή με την οικογένεια Κουτσολιούτσου. Όσοι με ψεύδη και συκοφαντικά υπονοούμενα επιχείρησαν να κακοποιήσουν την αλήθεια, σύντομα θα κριθούν από τη Δικαιοσύνη.

Αντίθετα όμως, όπως αποκαλύπτεται σήμερα, η οικογένεια Μητσοτάκη είχε από χρόνια στενότατες σχέσεις με την οικογένεια Κουτσολιούτσου και μάλιστα όχι μόνο κοινωνικές, αφού επιχείρηση των υπόδικων Κουτσολιούτσων χρηματοδοτείται από το 2014 από την εταιρία Endeavor, συνιδρύτρια της οποίας ήταν η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη.

Περιμένουμε λοιπόν να δώσει απαντήσεις, γιατί θέλει δεν θέλει, το στήσιμο που επιχειρεί είναι τόσο κραυγαλέο, που οι αποκαλύψεις αργά ή γρήγορα θα αρχίσουν να ξεδιαλύνουν το κουβάρι.

Ρωτάμε λοιπόν:

Ποια η σχέση της οικογένειάς του με του υπόδικους Κουτσολιούτσους;
Με πόσα χρήματα και ποιες επιχειρήσεις των Κουτσολιούτσων χρηματοδότησε η εταιρεία Endeavor;

Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη προσωπικά», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM