ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ο CEO του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, έκανε unfollow στους Τραμπ και Μπάιντεν

Ο CEO του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, έκανε unfollow στους Τραμπ και Μπάιντεν Facebook Twitter
Ο CEO του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ. EPA/HANNAH MCKAY / POOL
0

Ο CEO του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ φέρεται να έκανε unfollow στους λογαριασμούς των Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν στην πλατφόρμα του. 

Ο Ντόρσεϊ σταμάτησε επίσης να ακολουθεί τη νεοεκλεχθείσα αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, την Ιβάνκα Τραμπ και τον Μάικ Πενς σύμφωνα με τον λογαριασμό @BigTechAlert στο Twitter, που καταγράφει τις κινήσεις των ηγετών της τεχνολογίας. 


Από τις 17 Νοεμβρίου, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει χάσει 368.743 followers στο Twitter, σύμφωνα με το Factba.se, σάιτ που παρακολουθεί δημόσιες δηλώσεις και tweets του Τραμπ. 

Την ίδια στιγμή, ο Τζο Μπάιντεν, κέρδισε περίπου 2.5 εκατομμύρια followers στην ίδια πλατφόρμα. 

Στη διάρκεια της προεδρίας του, ο Τραμπ έχει υπάρξει ιδιαιτέρως ενεργός στο Twitter, προχωρώντας σε δημόσιες δηλώσεις μέσω του λογαριασμού του, εξαπολύοντας προσβολές εναντίον των πολιτικών αντιπάλων του και ανακοινώνοντας μέχρι και αποφάσεις μέσω της πλατφόρμας. 

Όταν ο Μπάιντεν αναλάβει την προεδρία, το Twitter είπε πως ο Τραμπ θα χάσει συγκεκριμένες προστασίες που δίνονται σε παγκόσμιους ηγέτες, και θα υπόκειται στους ίδιους κανόνες με όλους τους χρήστες. 

Με πληροφορίες από New York Post

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ