ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Ρωσία: Άνδρας της κρατικής ασφαλείας αυτοκτόνησε μέσα στο Κρεμλίνο

Ρωσία: Άνδρας της κρατικής ασφαλείας αυτοκτόνησε μέσα στο Κρεμλίνο Facebook Twitter
EPA
0

Άνδρας της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας (FSO) αυτοκτόνησε εν ώρα υπηρεσίας μέσα στο Κρεμλίνο, μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS επικαλούμενο πηγές της αστυνομίας.

«Ο υπάλληλος έθεσε τέλος στην ζωή του εν ώρα υπηρεσίας. Διεξάγονται έρευνες» δήλωσε η εν λόγω πηγή, διαψεύδοντας τα όσα μεταδόθηκαν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας υπηρετούσε στο τμήμα που ήταν επιφορτισμένο με την ασφάλεια του Ρώσου προέδρου.

Η ίδια πηγή διευκρίνισε ότι ενδεχομένως οι λόγοι που τον ώθησαν στην αυτοκτονία να ήταν προσωπικού χαρακτήρα. «Όχι, δεν σχετίζονται με της συνθήκες εργασίας. Το πιθανότερο είναι ότι αποφάσισε να θέσει τέλος στην ζωή του λόγω προσωπικών προβλημάτων», δήλωσε η ίδια πηγή, διαψεύδοντας δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο υπηρετούσε σε τμήμα που ήταν αρμόδιο για την προσωπική προστασία του Ρώσου πρόεδρου.

Διεθνή
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΛΕΙΝ

Διεθνή / Αρχεία του FBI αποκαλύπτουν στενές σχέσεις του Έπσταϊν με τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ και τον Ντέιβιντ Μπλέιν

Οι διάσημοι ταχυδακτυλουργοί Ντέιβιντ Μπλέιν και Ντέιβιντ Κόπερφιλντ είχαν στενές σχέσεις με τον Τζέφρι Έπσταϊν σύμφωνα με αρχεία από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης
THE LIFO TEAM
Πρώτη φορά ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μίλησε για τους LGBTQ+ Καθολικούς - και έβαλε όριο στις ευλογίες

Διεθνή / Πρώτη φορά ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μίλησε για τους LGBTQ+ Καθολικούς και έβαλε όριο στις ευλογίες

Ο πρώτος Αμερικανός Πάπας δήλωσε ότι η Εκκλησία δεν πρέπει να διχάζεται γύρω από τη σεξουαλικότητα, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν σκοπεύει να πάει πέρα από τη γραμμή του Φραγκίσκου για τις άτυπες ευλογίες ομόφυλων ζευγαριών.
THE LIFO TEAM
Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Διεθνή / Ο γκέι Καθολικός σχεδιαστής που ντύνει τον Πάπα

Ο Ιταλός Filippo Sorcinelli δημιουργεί εδώ και πάνω από 20 χρόνια τελετουργικά άμφια για το Βατικανό. Μετά τον Βενέδικτο ΙΣΤ΄ και τον Φραγκίσκο, τα σχέδιά του φορέθηκαν και από τον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄, που βρέθηκε στη λίστα της Vogue με τους πιο καλοντυμένους ανθρώπους του 2025.
THE LIFO TEAM
NATO ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Γιατί ο πόλεμος στο Ιράν δείχνει ότι το ΝΑΤΟ δεν είναι έτοιμο να πολεμήσει τη Ρωσία

Από τις ελλείψεις σε πυρομαχικά μέχρι την ανεπαρκή χρηματοδότηση των ναυτικών δυνάμεων, η συμμαχία φαίνεται να βρίσκεται αρκετά μακριά από το να είναι πραγματικά έτοιμη για πόλεμο
THE LIFO TEAM