Daily Mail: Βίντεο με Βρετανούς σε ξέφρενο πάρτι στη Ζάκυνθο - Θετικός στον κορωνοϊός ο ένας

Daily Mail: Βίντεο με Βρετανούς σε ξέφρενο πάρτι στη Ζάκυνθο - Θετικός στον κορωνοϊός ο ένας Facebook Twitter
Pixabay
0

Δεκάδες Βρετανοί τουρίστες, υπό την επήρεια αλκοόλ, αγνοούν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, συνωστιζόμενοι σε πάρτι πάνω σε σκάφος, στη Ζάκυνθο, όπως καταγράφει νέο βίντεο βρετανικού μέσου.

Το βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας τη βρετανική Daily Mail, καταγράφει τους νεαρούς Βρετανούς να χορεύουν και να αγκαλιάζονται με αγνώστους, κόντρα σε κάθε μέτρο προφύλαξης.

Κανείς δε φορά μάσκα ενώ γυμνόστηθοι τουρίστες ανεμίζουν τα ποτισμένα με ιδρώτα μπλουζάκια τους πάνω από τα κεφάλια τους κατά τη διάρκεια της μίνι κρουαζιέρας ωρών στα νερά της Μεσογείου.

Αργότερα, αποβιβαζόμενοι από το σκάφος, οι νεαροί συνέχισαν τη βραδιά τους μαζί με εκατοντάδες άλλους στα κλαμπ του νησιού, αλλά και σε beach party.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Τζέιμι Ρέιν διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, με την επιστροφή του στη Βρετανία. Οι δύο φίλοι του με τους οποίους έκαναν μαζί διακοπές, βγήκαν αρνητικοί στον ιό.

Daily Mail: Βίντεο με Βρετανούς σε ξέφρενο πάρτι στη Ζάκυνθο - Θετικός στον κορωνοϊός ο ένας Facebook Twitter
Daily Mail
Daily Mail: Βίντεο με Βρετανούς σε ξέφρενο πάρτι στη Ζάκυνθο - Θετικός στον κορωνοϊός ο ένας Facebook Twitter
Daily Mail

Άλλοι επτά φίλοι που είχαν ταξιδέψει στη Ζάκυνθο την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα από τον Ρέιν, επίσης διαγνώστηκαν θετικοί.

«Ήταν ανόητο»

Ο 20χρονος από το Σίλντον της κομητείας Ντάραμ βρίσκεται τώρα σε καραντίνα στο υπνοδωμάτιό του καθώς ζει με την 77χρονη γιαγιά του. «Ήταν ηλίθιο. Πραγματικά δεν άξιζε. Νιώθω τρελά ένοχος» παραδέχτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας.

Ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε καραντίνα, η μητέρα του τού αφήνει φαγητό έξω από την πόρτα του. Και οι γονείς του αναγκάστηκαν να πάρουν 14ήμερη άδεια από τις δουλειές τους, ώστε να αυτοαπομονωθούν.

Daily Mail: Βίντεο με Βρετανούς σε ξέφρενο πάρτι στη Ζάκυνθο - Θετικός στον κορωνοϊός ο ένας Facebook Twitter
Daily Mail

Όπως λέει ο ίδιος, παρά τις απαγορεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης, μαζί με τους άλλους δύο φίλους του, συμπεριφέρονταν σαν να μη συνέβαινε τίποτα: «Προσπαθήσαμε να τα χωρέσουμε όλα σε τέσσερις ημέρες. Νοικιάσαμε σκάφος, πήγαμε σε water park, κάναμε τζετ σκι, περάσαμε εκπληκτικά».

«Δεν ήταν και τόσο αυστηρά. Τα κλαμπ ήταν γεμάτα. Ο κόσμος πήγαινε στις παραλίες μετά γιατί ήθελε να συνεχίσει και υπήρχαν εκεί εκατοντάδες άνθρωποι. Δεν υπήρχε αστυνόμευση. Δεν πίστευα πως ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα εκεί, δεν έπρεπε να μπεις σε καραντίνα. Φαινόταν σαν να μην υπήρχαν τόσα κρούσματα οπότε θεώρησα πως είναι εντάξει. Όμως, προφανώς δεν ήταν. Δεν ήταν ασφαλές.

Ο Τζέιμι δεν εμφάνισε συμπτώματα ενώ βρισκόταν στη Ζάκυνθο. Ωστόσο, επιστρέφοντας στη Βρετανία, έκανε το τεστ -όπως τον είχαν συμβουλεύσει οι συμπατριώτες του που είχαν ήδη επιστρέψει- για να διαπιστωθεί πως είχε κολλήσει.

Ο ίδιος συμβουλεύει όσους επιστρέφουν από τη Ζάκυνθο, να κάνουν για προληπτικούς λόγους το τεστ. «Αν δεν ήξερα πως είμαι θετικός, τώρα θα κυκλοφορούσα με τον κορωνοϊό» αναφέρει.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ανάλυση / Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για συνταγματική αλλαγή που θα του επιτρέψει νέα θητεία - Το ιστορικό των δηλώσεών του και οι πολιτικές εξελίξεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
ΕΕ: «Πράσινο φως» για το SAFE της ευρωπαϊκής άμυνας - Τι προβλέπεται για Τουρκία

Διεθνή / ΕΕ: «Πράσινο φως» για το SAFE της ευρωπαϊκής άμυνας - Τι προβλέπεται για Τουρκία

Η ΕΕ εγκρίνει το SAFE, νέο χρηματοδοτικό εργαλείο 150 δισ. ευρώ για κοινές αμυντικές προμήθειες, ενίσχυση της ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας και στήριξη της Ουκρανίας – Ποιες χώρες συμμετέχουν και τι περιλαμβάνει
LIFO NEWSROOM
Η Γαλλία ξόδεψε 90.000 ευρώ για να «αποσιωπήσει» τις επιπτώσεις των πυρηνικών δοκιμών στη Γαλλική Πολυνησία

Διεθνή / Η Γαλλία ξόδεψε 90.000 ευρώ για να «αποσιωπήσει» τις επιπτώσεις των πυρηνικών δοκιμών στη Γαλλική Πολυνησία

Η Γαλλική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (CEA) διέθεσε 90.000 ευρώ για να αντικρούσει έρευνα που υποστηρίζει ότι οι πυρηνικές δοκιμές στη Γαλλική Πολυνησία υπερεκτιμήθηκαν, με σοβαρές συνέπειες για την υγεία των κατοίκων
LIFO NEWSROOM
Υεμένη: Σφοδρές αμερικανικές αεροπορικές επιθέσεις στη Σαναά - Πολίτες θύματα, οικογένειες ολόκληρες εκτοπισμένες

Διεθνή / Υεμένη: Σφοδρές αμερικανικές αεροπορικές επιθέσεις στη Σαναά - Πολίτες θύματα, οικογένειες ολόκληρες εκτοπισμένες

Η ανθρωπιστική κρίση στην Υεμένη επιδεινώνεται, με εκατομμύρια εκτοπισμένα άτομα και εκατομμύρια άλλους να αντιμετωπίζουν επισιτιστική ανασφάλεια
LIFO NEWSROOM