ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Με το «Lose Yourself» του Eminem το νέο βίντεο του Τζο Μπάιντεν για τις εκλογές

Με το «Lose Yourself» του Eminem το νέο βίντεο του Τζο Μπάιντεν για τις εκλογές Facebook Twitter
0

Ο Eminem επέτρεψε στην προεκλογική καμπάνια του Τζο Μπάιντεν να χρησιμοποιήσει το «Lose Yourself» στο νέο βίντεο που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, παραμονή των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

«Έχουμε μια προσπάθεια. Μια ευκαιρία. Μια στιγμή. Μην χάσετε την ευκαιρία, ψηφίστε», το μήνυμα του Μπάιντεν, μια αναφορά στους στίχους του τραγουδιού του ράπερ. Το ασπρόμαυρο ποστ περιλαμβάνει εικόνες καθημερινότητας, σκηνές από την προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου των Δημοκρατικών και εικόνες ανθρώπων που πάνε να ψηφίσουν.

 

Στο σποτ ακούγεται ο Eminem να τραγουδά τους πρώτους στίχους του τραγουδιού. «Αν είχες μια προσπάθεια, ή μια ευκαιρία, να αδράξεις όλα όσα ήθελες σε μία στιγμή, θα την άρπαζες ή απλά θα την άφηνες να ξεγλιστρήσει;».

Ο ράπερ δημοσίευσε στον λογαριασμό του στα social media το σποτ με το λιτό σχόλιο «Μια ευκαιρία, ψηφίστε». Το «Lose Yourself» έχει βραβευθεί με Όσκαρ πρωτότυπου τραγουδιού και είναι από το σάουντρακ της ταινίας «8 Mile». Ο Eminem σπάνια δίνει άδεια για τη χρήση του τραγουδιού, σημειώνει το Variety.


Μία ημέρα πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, ήδη περισσότεροι από 95 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ψηφίσει, σύμφωνα με την καταμέτρηση του U.S. Elections Project στο πανεπιστήμιο της Φλόριντας. Αυτός ο αριθμός προαναγγέλλει ότι θα καταγραφεί η υψηλότερη συμμετοχή της σύγχρονης ιστορίας στις αμερικανικές εκλογές.

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ