ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε εκκλησία στη Νίκαια- Τρεις νεκροί και πολλοί τραυματίες

Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε εκκλησία στη Νίκαια- Τρεις νεκροί και πολλοί τραυματίες Facebook Twitter
Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι κοντά σε εκκλησία στη Νίκαια- Πληροφορίες για νεκρό και πολλούς τραυματίες (twitter)
0

Φονική επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε το πρωί στον ναό του Notre Dame στη Νίκαια της Γαλλίας

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι από την επίθεση που έγινε περίπου στις 9πμ κοντά στην εκκλησία του Notre Dame στο κέντρο της πόλης της Νίκαιας, σκοτώθηκαν τρεις πολίτες και τραυματίστηκαν αρκετοί άλλοι. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλούνται τα γαλλικά Μέσα, ο δράστης φέρεται να αποκεφάλισε μία γυναίκα, με τον φόνο να λαμβάνει χώρα λίγες ημέρες μετά τον αποκεφαλισμό ενός 47χρονου καθηγητή πριν από λίγες ημέρες στο Παρίσι.

Επίσης, η πολιτικός Μαρίν Λεπέν μιλάει σε δημοσιογράφους για την επίθεση κάνοντας λόγο για αποκεφαλισμό, μεταδίδει το Reuters.

Ο δράστης έχει συλληφθεί από τις αρχές και φέρεται να έχει τραυματιστεί από αστυνομικά πυρά.

Ωστόσο, ο δήμαρχος της Νίκαιας, Κριστιάν Εστροζί, ανέφερε στο Twitter ότι ένας ύποπτος συνελήφθη μετά την επίθεση που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα στην πόλη αυτή της Γαλλίας, από έναν άγνωστο με μαχαίρι κοντά σε μια εκκλησία, και εκτίμησε ότι πρόκειται να τρομοκρατική επίθεση. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κάποια σύνδεση με τρομοκρατική επίθεση.

Λίγο μετά την επίθεση κυκλοφόρησε βίντεο στα social media, που δείχνει έναν σχεδόν άδειο δρόμο μπροστά από τον καθεδρικό ναό, με αστυνομικά αυτοκίνητα στο δρόμο. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 29.10.2020

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ