Η Μελάνια Τραμπ ακυρώνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή της σε προεκλογική εκστρατεία- Λόγω «επίμονου βήχα»

Η Μελάνια Τραμπ ακυρώνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή της σε προεκλογική εκστρατεία- Λόγω «επίμονου βήχα» Facebook Twitter
Η Μελάνια Τραμπ ακυρώνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή της σε προεκλογική εκστρατεία- Λόγω «επίμονου βήχα» (EPA)
0

Η Μελάνια Τραμπ ακύρωσε σήμερα την πρώτη επίσημη εμφάνισή της σε προεκλογική εκστρατεία εξαιτίας ενός «επίμονου βήχα».

Η Πρώτη Κυρία δεν θα συνοδεύσει τον Αμερικανό Πρόεδρο στο ταξίδι στην Πενσυλβάνια, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπός της.

«Η κυρία Τραμπ συνεχίζει να νιώθει καλύτερα κάθε ημέρα, αφού ανέρρωσε από την Covid-19, όμως με έναν επίμονο βήχα και λόγω υπερβολικής προφύλαξης δεν θα ταξιδέψει σήμερα», δήλωσε η Στέφανι Γκρίσαμ, σε ένα σύντομο δελτίο τύπου.

Έχοντας διαγνωστεί θετική στη νόσο Covid-19 την ίδια στιγμή με τον σύζυγό της, την 1η Οκτωβρίου, η Μελάνια Τραμπ ανακοίνωσε στα μέσα Οκτωβρίου ότι είναι πλέον αρνητική στον νέο κορωνοϊό.

Θα ήταν η πρώτη εμφάνιση της πρώτης κυρίας σε εκστρατεία, εκτός της ομιλίας του Ρεπουμπλικανικού Εθνικού Συνεδρίου τον Αύγουστο στον Λευκό Οίκο, μετά από διάστημα μεγαλύτερο από έναν χρόνο.

Η τελευταία εμφάνισή της ήταν τον περασμένο Ιούνιο στο επίσημο εναρκτήριο ράλι της επανεκλογής Τραμπ στη Φλόριντα.

Η πρώτη κυρία δεν αναμενόταν να κάνει σχόλια στην εκδήλωση της Πενσυλβάνια, ούτε να έχει επερχόμενες εμφανίσεις ή ταξίδια που σχετίζονται με την εκστρατεία του Αμερικανού Προέδρου για το άμεσο μέλλον, ανέφερε πηγή στο CNN.

Με πληροφορίες του CNN/BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν δίστασε στιγμή»: Ο «ήρωας» εργαζόμενος που προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη της επίθεσης στο τρένο

Διεθνή / «Δεν δίστασε στιγμή»: Ο «ήρωας» εργαζόμενος που προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη της επίθεσης στο τρένο

O 48χρονος Σαμίρ Ζιτούνι τραυματίστηκε σοβαρά προσπαθώντας να εμποδίσει τον δράστη της επίθεσης με μαχαίρι σε τρένο που ταξίδευε από το Ντόνκαστερ προς το Λονδίνο το βράδυ του Σαββάτου
LIFO NEWSROOM
Πέθανε ο δισεκατομμυριούχος Gopichand Hinduja, επικεφαλής της πλουσιότερης οικογένειας της Βρετανίας

Διεθνή / Πέθανε ο δισεκατομμυριούχος Gopichand Hinduja, επικεφαλής της πλουσιότερης οικογένειας της Βρετανίας

Η οικογένεια Hinduja, με χαμηλό δημόσιο προφίλ αλλά τεράστια επιχειρηματική δραστηριότητα, βρέθηκε φέτος στην κορυφή της λίστας πλουσίων των Sunday Times με περιουσία που εκτιμάται στα 35,3 δισ. λίρες
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Η αστυνομία είχε ταυτοποιήσει τον δράστη πριν από την επίθεση με μαχαίρι στο τρένο

Διεθνή / Βρετανία: Η αστυνομία είχε ταυτοποιήσει τον δράστη πριν από την επίθεση με μαχαίρι στο τρένο

Η αστυνομία είχε ήδη ταυτοποιήσει τον δράστη ως ύποπτο για προηγούμενη επίθεση με μαχαίρι στο δίκτυο του Λονδίνου, όμως δεν κατάφερε να τον εντοπίσει προτού ξεσπάσει το αιματηρό περιστατικό στο τρένο
LIFO NEWSROOM
Choking: Η Βρετανία απαγορεύει τη πορνογραφία με σκηνές στραγγαλισμού

Διεθνή / Choking: Η Βρετανία απαγορεύει τη πορνογραφία με σκηνές στραγγαλισμού

Η κατοχή και δημοσίευση τέτοιου υλικού θα αποτελούν ποινικό αδίκημα, κατατάσσοντάς τον στραγγαλισμό στην ίδια κατηγορία με την παιδική σεξουαλική κακοποίηση και το τρομοκρατικό περιεχόμενο.
LIFO NEWSROOM