Washington Post: Ο Τραμπ ήθελε για αντιπρόεδρο την Ιβάνκα - Τι αποκάλυψε πρώην σύμβουλός του

Washington Post: Ο Τραμπ ήθελε για αντιπρόεδρο την Ιβάνκα - Τι αποκάλυψε πρώην σύμβουλός του Facebook Twitter
EPA
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε προτείνει την κόρη του Ιβάνκα για τη θέση του αντιπροέδρου του κατά την προεκλογική εκστρατεία του 2016, σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Washington Post.

«Πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι η Ιβάνκα. Τι λέτε για την Ιβάνκα ως αντιπρόεδρό μου;» είχε ρωτήσει ο τότε υποψήφιος ακόμη με τους Ρεπουμπλικάνους, απευθυνόμενος σε συμβούλους της εκστρατείας τους, ενώ συζητούσαν τις επιλογές τους. Η εφημερίδα μεταφέρει αυτήν την πληροφορία επικαλούμενη το βιβλίο που Ρικ Γκέιτς, του πρώην αναπληρωτή επικεφαλής του προεκλογικού επιτελείου του Τραμπ.

«Είναι λαμπερή, είναι έξυπνη, είναι όμορφη και ο κόσμος θα την αγαπούσε», εξήγησε ο Τραμπ.

Ο Τραμπ ήταν «αδιάφορος στις άλλες επιλογές, συμπεριλαμβανομένου και του κυβερνήτη της Ιντιάνα Μάικ Πενς, σύμφωνα με το βιβλίο "Wicked Game" (σ.σ. «Διαβολικό Παιχνίδι»). Η Ιβάνκα, που στη συνέχεια ανέλαβε σύμβουλος του πατέρα της, ήταν εκείνη που του είπε ότι «δεν ήταν καλή ιδέα» και τελικά επελέγη ο Πενς, αφού εκφώνησε έναν «παθιασμένο και παρατεταμένο μονόλογο» για τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον και την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον, σε ένα πρόγευμα.

Ο Γκέιτς λέει ότι το γεγονός αυτό δείχνει την προσήλωση του Τραμπ στην οικογένειά του και τη διασφάλιση όσων στηρίζουν την ατζέντα του. Το βιβλίο «Διαβολικό Παιχνίδι: Μια ιστορία εκ των έσω για το πώς κέρδισε ο Τραμπ, απέτυχε ο Μιούλερ και έχασε η Αμερική», πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/CNN/Anadolu

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Διεθνή / Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Ο Τσαρλς Σπένσερ μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την περίφημη συνέντευξη Panorama του 1995 και τις τραγικές συνέπειες που θεωρεί ότι είχε στη ζωή της αδελφής του
LIFO NEWSROOM
Ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία: «Πράσινο φως» στο πρώτο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΕ ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία: «Πράσινο φως» στο πρώτο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΕ ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Οι ευρωβουλευτές κατέληξαν επίσης σε συμφωνία για τη δημιουργία ενός ταμείου για την επιτάχυνση του μετασχηματισμού των αλυσίδων εφοδιασμού στον τομέα της άμυνας (FAST)
LIFO NEWSROOM
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ζητά από την Πολωνία να αναγνωρίζει όλους τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Διεθνή / Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ζητά από την Πολωνία να αναγνωρίζει όλους τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Το δικαστήριο ξεκαθάρισε ότι η Πολωνία δεν υποχρεώνεται να αλλάξει τη νομοθεσία της, αλλά οφείλει να αναγνωρίζει τους συγκεκριμένους γάμους όταν έχουν συναφθεί εντός της ΕΕ
LIFO NEWSROOM