Αύριο οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα των σχολείων - «Κλείδωσε» η 14η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες

Αύριο οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα των σχολείων - «Κλείδωσε» η 14η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες Facebook Twitter
Πότε ανοίγουν τα σχολεία - Συστάσεις για επιστροφή από τις διακοπές ένα 10ήμερο νωρίτερα (Πληροφορίες)
0

Στις 14 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν σύμφωνα με πληροφορίες, τα σχολεία έπειτα από απόφαση της κυβέρνησης και εισηγήσεις της αρμόδιας επιτροπής λοιμωξιολόγων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, αύριο η αρμόδια υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα το άνοιγμα των σχολείων στις 14 Σεπτεμβρίου ενώ αναμένεται να γίνουν και συστάσεις σε γονείς και μαθητές για επιστροφή από τις διακοπές τουλάχιστον ένα 10ήμερο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

«Το σημείο κλειδί για το άνοιγμα των σχολείων είναι η επιδημιολογική εικόνα γενικά», είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα ο κ. Μαγιορκίνης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

  

«Υπάρχει όλο το τελευταίο 15νθημερο αυξημένη επιδημιολογική εικόνα», είπε και πρόσθεσε ότι «εγώ θα έκλινα προς τις 14 Σεπτεμβρίου αλλά αυτό δεν έχει πολλή σημασία και σήμερα θα ακουστούν όλες οι απόψεις».

Σε όλους τους μαθητές θα χορηγηθούν δωρεάν τρεις υφασμάτινες μάσκες ως μέτρο προστασίας κατά του κορωνοϊού, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ενώ όπως είπε νωρίτερα σήμερα και ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος μάσκες θα δοθούν δωρεάν σε μαθητές δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων.

Αύριο στις 16:00 οι ανακοινώσεις

Κοινή συνέντευξη Τύπου για τις λεπτομέρειες της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη, 1η Σεπτεμβρίου, στις 16:00.

Τη συνέντευξη θα παραχωρήσουν στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, οι υπουργοί Παιδείας & Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, και Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Στη συνέντευξη θα παρίσταται και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ Βάνα Παπαευαγγέλου.

Με πληροφορίες του Mega

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM