Μύκονος: «Λουκέτο» σε δύο γνωστά εστιατόρια - Δεν έκοψαν αποδείξεις

Μύκονος: «Λουκέτο» σε δύο γνωστά εστιατόρια - Δεν έκοψαν αποδείξεις Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Λουκέτα σε δύο γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, για μη έκδοση αποδείξεων, έβαλαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ελέγχους, που πραγματοποίησαν ο ελεγκτές της ΑΑΔΕ το βράδυ της Πέμπτης διαπίστωσαν ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις 4.500 ευρώ στο εστιατόριο COYA. Το βράδυ της Παρασκευής στο εστιατόριο INTERNI δεν είχαν κοπεί αποδείξεις 2.100 ευρώ.

Και τα δύο καταστήματα σφραγίστηκαν για 48 ώρες, από το απόγευμα της Παρασκευής το πρώτο και το δεύτερο από το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα πηγές της ΑΑΔΕ, η έφοδος των ελεγκτών γίνεται σχεδιασμένα, 15 με 20 λεπτά πριν τις 12μμ, δηλαδή λίγο πριν κλείσουν τα καταστήματα, λόγω του τοπικού lockdown για τον κορωνοϊό.

Σημειώνεται ότι, πέραν του λουκέτου, οι επιχειρήσεις αυτές ελέγχονται ως προς την ακρίβεια των βιβλίων και των δηλωθέντων στοιχείων τους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM