ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Andrew Lloyd Webber κάνει δοκιμαστικό εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Ο Andrew Lloyd Webber κάνει δοκιμαστικό εμβόλιο για τον κορωνοϊό Facebook Twitter
Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ κάνει δοκιμαστικό εμβόλιο για τον κορωνοϊό
0

Μετά την χθεσινή ανακοίνωσή του στο Twitter ότι θα γίνει εθελοντής για δοκιμαστικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ο Βρετανός συνθέτης Andrew Lloyd Webber ανάρτησε φωτογραφία του από το νοσοκομείο.

«Μόλις ολοκλήρωσα το δοκιμαστικό εμβόλιο του πανεπιστημίου της Οξφόρδης για τον κορωνοϊό. Θα κάνω τα πάντα προκειμένου τα θέατρα, μεγάλα και μικρά, να ανοίξουν ξανά και οι ηθοποιοί και οι μουσικοί να επιστρέψουν στη δουλειά τους» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε ο συνθέτης, που έχει συνδέσει το όνομά του με τον ορισμό του μιούζικαλ.

Ο Andrew Lloyd Webber δε, εμφανίστηκε στο νοσοκομείο με μπλουζάκι που γράφει #saveourstages, για να υποστηρίζει τον σκοπό του.

Ήδη χθες ο Webber είχε κάνει γνωστό μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ότι επρόκειτο να συμμετάσχει σήμερα στο δοκιμαστικό εμβόλιο.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αύριο. Θα εμβολιαστώ για το δοκιμαστικό (εμβόλιο) από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης κατά του κορωνοϊού. Θα κάνω τα πάντα προκειμένου να αποδείξω ότι τα θέατρα μπορούν να ξανανοίξουν με ασφάλεια» ανέφερε.

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Διεθνή / Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Ομαδική αγωγή από 51 οικογένειες έχει κατατεθεί στη Βρετανία κατά του φαρμακευτικού κολοσσού - Οι αποζημιώσεις συνολικά υπολογίζεται πως θα φτάσουν τα 100 εκατ. λίρες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο.
NEWSROOM