Ο Μπόρις Τζόνσον ψάχνει κυβερνητικό εκπρόσωπο μέσω αγγελίας

Ο Μπόρις Τζόνσον ψάχνει κυβερνητικό εκπρόσωπο μέσω αγγελίας Facebook Twitter
Ο Μπόρις Τζόνσον ψάχνει κυβερνητικό εκπρόσωπο μέσω αγγελίας (EPA/Αρχείο)
0

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ζητά εκπρόσωπο για να «επικοινωνήσει με το έθνος για λογαριασμό του».


Ο Μπόρις Τζόνσον ξεκίνησε την αναζήτηση ενός νέου εκπροσώπου έναντι 100.000 λιρών ετησίως προκειμένου να γίνει το πρόσωπο της κυβέρνησης σε τακτικές τηλεοπτικές συνεντεύξεις τύπου από αυτό το φθινόπωρο.

Σε σχετική αγγελία σύμφωνα με την Telegraph, αναφέρεται δε, πως αναζητείται εκπρόσωπος για «επικοινωνία με το έθνος εξ' ονόματος του πρωθυπουργού».

Η αγγελία δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο από το Κεντρικό Γραφείο του κόμματος των Συντηρητικών σήμερα το πρωί.

Ο επιτυχημένος υποψήφιος θα ξεκινήσει τις τακτικές συνεντεύξεις τύπου από τον Οκτώβριο σε κανάλια ειδήσεων, κοινωνικά μέσα και YouTube.

Η Ντάουνινγκ Στριτ έχει αποφασίσει να κάνει τον ρόλο αυτό πολιτική φιγούρα, οπότε ο εκπρόσωπος θα είναι σε θέση να εμπλακεί και να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με τις πολιτικές του κόμματος της αντιπολίτευσης, τις οποίες ένας ουδέτερος αξιωματούχος θα πρέπει να αποφύγει.

  

Οι υποψήφιοι καλούνται να στείλουν τα βιογραφικά τους μέσω email μαζί με μία «επιστολή έως 500 λέξεις» μέχρι και την 21η Αυγούστου στον διευθυντή επικοινωνιών της Ντάουνινγκ Στριτ, Lee Cain.

Πηγή από το περιβάλλον του Τζόνσον δήλωσε ότι πρόκειται για μία «εξαιρετικά δύσκολη δουλειά, αλλά και μία εξαιρετική επιβράβευση».

Η αγγελία εργασίας αναφέρει «Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να εργαστείτε στο επίκεντρο της κυβέρνησης και να επικοινωνήσετε με το έθνος εξ ονόματος του πρωθυπουργού.

Ο επιτυχημένος υποψήφιος θα γίνει αξιόπιστος πολιτικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού και μέλος της ανώτερης ομάδας στη Ντάουνινγκ Στριτ, ενώ θα καθοδηγείται από τον Διευθυντή Επικοινωνιών του Πρωθυπουργού.

Θα εκπροσωπεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό σε ένα κοινό εκατομμυρίων ατόμων σε καθημερινή βάση, στα κύρια κανάλια μετάδοσης και στα κοινωνικά μέσα και θα έχει την ευκαιρία να επηρεάσει και να διαμορφώσει την κοινή γνώμη.

Θα μιλά απευθείας στο κοινό για τα θέματα που το ενδιαφέρουν περισσότερο, εξηγώντας τη θέση της κυβέρνησης, καθησυχάζοντας τους ανθρώπους ότι αναλαμβάνουμε δράση σχετικά με τις προτεραιότητές τους και προωθούμε θετικές αλλαγές».

Με πληροφορίες της The Telegraph

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Διεθνή / Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Το Ανώτερο Δικαστήριο της Οσάκα έκρινε ότι το οικογενειακό μητρώο της Ιαπωνίας, που αναγνωρίζει μόνο «άνδρες» και «γυναίκες», παραβιάζει την αρχή της ισότητας. Η απόφαση δεν αλλάζει ακόμη άμεσα το σύστημα, αλλά ανοίγει έναν κρίσιμο δρόμο για τη νομική αναγνώριση non-binary ατόμων στη χώρα.
THE LIFO TEAM
ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ OPENAI

Διεθνή / Μασκ vs. OpenAI: «Ένιωσα ότι μας είχε εγκαταλείψει, ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του», κατέθεσε ο Άλτμαν

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI κατέθεσε ότι αισθάνθηκε πως ο Έλον Μασκ «εγκατέλειψε» την εταιρεία του και την έφερε «σε πολύ δύσκολη θέση», καθώς οι δύο πλευρές διεκδικούσαν τον έλεγχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ ΚΙΝΑ ΗΠΑ

Διεθνή / Η ατζέντα της συνόδου Τραμπ - Σι: Δασμοί, τεχνολογία και Ιράν στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων 

Τον Αμερικανό πρόεδρο συνοδεύουν κορυφαίοι εκπρόσωποι αμερικανικών επιχειρηματικών ομίλων και τεχνολογικών εταιρειών, μεταξύ αυτών ο Έλον Μασκ και ο Τιμ Κουκ της Apple
THE LIFO TEAM