ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Συλλεκτική κάρτα του ΛεΜπρον Τζέιμς πουλήθηκε σε δημοπρασία 1,84 εκατ. δολάρια

Συλλεκτική κάρτα του ΛεΜπρον Τζέιμς πουλήθηκε σε δημοπρασία 1,84 εκατ. δολάρια Facebook Twitter
0

Μία υπογεγραμμένη συλλεκτική κάρτα του διάσημου αθλητή του NBA, Τζέιμς Λεμπρόν, πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πρόκειται για ποσό «ρεκόρ» για μια κάρτα αυτού του είδους που καταγράφηκε σε δημοπρασία το περασμένο Σαββατοκύριακο 

Η κάρτα απεικονίζει τον Τζέιμς κατά τη διάρκεια της σεζόν 2003-04 με την φανέλα της Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ο Τζέιμς, έχει αναδειχθεί τέσσερις φορές NBA MVP και 16 φορές NBA All-star αθλητής.

Η υποβολή προσφορών για την κάρτα Upper Deck, υπογεγραμμένη από τον 35χρονο που αγωνίζεται πλέον στους Λος Αντζελες Λέικερς, ξεκίνησε στα 150.000 $ πριν γίνει η πιο ακριβή μπασκετική κάρτα που αγοράστηκε στη σύγχρονη εποχή - από αυτές που παράχθηκαν το 1980 ή αργότερα.


«Μόνο 23 εκδόσεις της συλλογής Patch Autograph Parallel δημιουργήθηκαν για τον Τζέιμς. Η σπάνια κάρτα έλαβε βαθμολογία ποιότητας 9,5 από την υπηρεσία βαθμολογίας Beckett», δήλωσε η λίγκα και συνέχισε: «Η συγκεκριμένη κάρτα ήταν η 14η από τις 23, και προσέλκυσε 34 προσφορές κατά τη διάρκεια των 26 ημερών της δημοπρασίας».


Ο Ντάρεν Ρόβελ της εταιρείας Action Network, δήλωσε ότι ο νικητής ήταν ο Λιόρε Αβιντάρ, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής μιας εταιρείας με έδρα το Σαν Φρανσίσκο.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ