ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ξεκίνησε η ψηφιακή Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού - Η πρώτη στην ιστορία της

Ξεκίνησε η ψηφιακή Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού - Η πρώτη στην ιστορία της Facebook Twitter
0

Ξεκίνησε χθες η πρώτη -στην ιστορία της- ψηφιακή Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού με τον αστραφτερό κόσμο των σόου να πέφτει σε υπαρξιακή κρίση λόγω κορωνοϊού.

Οι haute couture επιδείξεις και εκείνες της αντρικής μόδας έγιναν ένα, με τις μεγάλες εταιρίες να δημιουργούν σήμερα σύντομα φιλμ για να προβάλουν την δουλειά τους αντί να διοργανώνουν πάλαι ποτέ εντυπωσιακά σόου. 

Λόγω της πανδημίας και της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει (και) την βιομηχανία της μόδας, οι πασαρέλες άφησαν πίσω τους διάσημους καλεσμένους και τα φλας των φωτογράφων, προσφέροντας πλέον αποκλειστικά ψηφιακές παρουσιάσεις. 

Τα σόου που προβάλλονται σήμερα:

Chanel

 

Alexis Mabille

 

Aganovich

 

Rahul Mishra

 

RVDK Ronald Van der Kemp

 

Imane Ayissi

 
Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM
Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM