Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σήμερα- Κατά τόπους έντονα φαινόμενα

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σήμερα- Κατά τόπους έντονα φαινόμενα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα, Τρίτη, με βροχές και καταιγίδες, ενώ σε κάποιες περιοχές τα φαινόμενα θα είναι έντονα.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται νωρίς το πρωί στη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες στη Θεσσαλία και πιθανώς στις Σποράδες. Το μεσημέρι και το απόγευμα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στην Πελοπόννησο και πιθανώς στην Κρήτη.

Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για σήμερα

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Αστατος κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και από το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα πρόσκαιρα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Βελτίωση αναμένεται το βράδυ.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, που το βράδυ θα ενισχυθούν σε 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Στα υπόλοιπα άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στην Πελοπόννησο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση αναμένεται το βράδυ.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοι 3 με 4 που βαθμιαία θα ενισχυθούν και από αργά το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο θα φτάσουν 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Αστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Θεσσαλία και πιθανώς τις Σποράδες, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Πελοπόννησο. Βελτίωση αναμένεται το βράδυ.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Τη νύχτα θα ενισχυθούν και θα φτάσουν στις Σποράδες 6 τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη όπου τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρα μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Στα βόρεια βόρειοι 3 με 5 μποφόρ που τη νύχτα θα ενισχυθούν τοπικά στα 6 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Καιρός: Νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από αργά το απόγευμα.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Αστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 ενισχυόμενοι το βράδυ στα 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στην Αθήνα - Ποια τα αιτήματα των ομοσπονδιών;

Ελλάδα / Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο αύριο στην Αθήνα - Ποια τα αιτήματα των ομοσπονδιών;

«Βγαίνουμε στους δρόμους γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε ένα σύγχρονο μάθημα μέσα σε τάξεις με δεκάδες κενά και ελλείψεις», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ ΔΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Ελλάδα / Δολοφονία Λυγγερίδη: Ξεκινά σήμερα η δίκη σε ειδική αίθουσα στις φυλακές Κορυδαλλού - 250 μάρτυρες

Η δίκη αναμένεται να είναι μεγάλης διάρκειας - Ο Γιώργος Λυγγερίδης τραυματίστηκε θανάσιμα στα επεισόδια της 7ης Δεκεμβρίου 2023, έξω από το κλειστό γήπεδο Ρέντη
LIFO NEWSROOM