No.1

ΗΠΑ: Κέρδισε τζακπότ 4 εκατ. δολ. δύο φορές σε τρία χρόνια

ΗΠΑ: Κέρδισε τζακπότ 4 εκατ. δολ. δύο φορές σε τρία χρόνια Facebook Twitter
0

Όταν η συντριπτική πλειονότητα των επίδοξων τυχερών δεν καταφέρνει να κερδίσει ούτε τα χρήματα που επένδυσε σε ένα λαχείο, ένας άνδρας από το Μίσιγκαν κατάφερε να κερδίσει 4 εκατομμύρια... δύο φορές τα τελευταία τρία χρόνια.

«Ποτέ δεν φαντάζεσαι πως θα κερδίσεις εκατομμύρια μια φορά. Πόσο μάλλον πως θα συμβεί και δύο φορές» εξομολογείται ο Μαρκ Κλαρκ από το Σάουθ Ρόκγουντ μετά την τελευταία του επιτυχία.

«Είναι δύσκολο να εκφράσω ακριβώς αυτά πυο νιώθω» προσθέτει ο 50χρονος που για πρώτη φορά έγινε πολυεκατομμυριούχος πριν από τρία χρόνια.

Τότε, πήγε να βάλει βενζίνη σε ένα πρατήριο στο Χάντσον του Μίσιγκαν και αγόρασε ένα λαχείο. «Ενώ μιλούσαμε με τον πωλητή, είδε τον αριθμό, με κοίταξε σοκαρισμένος και μου είπε: "Μαρκ, μόλις κέρδισες 4 εκατομμύρια"».

Ο τότε 47χρονος πήρε το αυτοκίνητό του, πήγε στο σπίτι των γονιών του να τους πει τα νέα και σύντομα συνταξιοδοτήθηκε.

Μέχρι που αυτόν τον μήνα αγόρασε ξανά λαχείο. Και ξανά κέρδισε, ξανά 4 εκατομμύρια δολάρια.

«Έξυσα το δελτίο στο κατάστημα με ένα κέρμα που μου είχε δώσει ο πατέρας μου πριν από δέκα χρόνια. Τον χάσαμε πέρυσι μετά από κάποια προβλήματα υγείας και δεν μπορώ παρά να πιστεύω πως ίσως αυτό το τυχερό νόμισμα με βοήθησε να κερδίσω» λέει ο 50χρονος υπερτυχερός.

Ο ίδιος παραδέχεται πως, σε αντίθεση με άλλους που ονειρεύονται πλούτη, πολυτέλεια και μεγαλεία, εκείνος θα επιστρέψει στην ησυχία της παλιάς του ζωής και στο αγαπημένο του ψάρεμα. «Ο πατέρας μου κι εγώ συνηθίζαμε να ψαρεύουμε μαζί και έχω υπέροχες αναμνήσεις από αυτό. Οπότε, θα συνεχίσω να ψαρεύω και να περνάω καλά με το δικό μου γιο και την οικογένειά μου».

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ

Διεθνή / Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ για «εκστρατεία παραπληροφόρησης» ενόψει των αυριανών συνομιλιών στη Γενεύη

Εκπρόσωποι των δύο χωρών θα συναντηθούν αύριο στη Γενεύη - Ο Τραμπ έχει δηλώσει επανειλημμένα πως εάν δεν καταλήξουν σε συμφωνία δεν θα διστάσει να επιτεθεί στο Ιράν
THE LIFO TEAM
Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Διεθνή / Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Ο δισεκατομμυριούχος παραδέχτηκε ότι είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις και μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση, απαντώντας σε ερωτήσεις και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις πράξεις του
THE LIFO TEAM
Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Διεθνή / Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Ιαπωνία έχει μετατρέψει τo Γιοναγκούνι από ένα ήσυχο νησί σε στρατιωτική βάση, όπου περίπου 160 μέλη των Δυνάμεων Αυτοάμυνας φροντίζουν για την ασφάλεια των ακτών
THE LIFO TEAM
Η Αίγυπτος απαλλάσσει τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Διεθνή / Η Αίγυπτος απαλλάσσει Αμερικανούς και Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει χαλαρώσει σταδιακά τους κανόνες εισόδου για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της έναντι προορισμών όπως η Τουρκία, το Μαρόκο και το Ντουμπάι
THE LIFO TEAM