Για «γιγαντιαία χιονοθύελλα» ετοιμάζονται στις ΗΠΑ

Για «γιγαντιαία χιονοθύελλα» ετοιμάζονται στις ΗΠΑ Facebook Twitter
0

Πολύ μεγάλες χιονοπτώσεις αναμένονται τις επόμενες ώρες στις ΗΠΑ. Η χιονοθύελλα ξεκίνησε από τα Βραχώδη Όρη και την περιοχή των Μεγάλων Πεδιάδων και μετακινείται προς τα ανατολικά.

Αναμένεται να επεκταθεί σε μήκος 1500 μιλίων και να προκαλέσει πολύ σοβαρά προβλήματα στις μεταφορές. 

«Η χιονοθύελλα αναμένεται να προκαλέσει πανωλεθρία στο κεντρικό κομμάτι της χώρας και μετά να επεκταθεί προς τα ανατολικά στις μεσοατλαντικές πολιτείες» λέει ο Ράντι Άντκινς, μετεωρολόγος του AccuWeather.

Η ιστοσελίδα FlightAware.com flight κατέγραψε 1.431 ακυρώσεις πτήσεων την Παρασκευή καθώς και 12.465 πτήσεις στις οποίες σημειώθηκε καθυστέρηση.

Η χιονόπτωση σε μεγάλα αεροδρόμια, όπως εκείνο του Ντένβερ, δημιούργησε προβλήματα στις αεροπορικές συγκοινωνίες σε όλη τη χώρα.

Οι προειδοποιήσεις για χιονοθύελλα αφορούν περιοχές στις οποίες ζουν περίπου 40 εκατομμύρια άνθρωποι. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Rockall: Γιατί ένα βραχώδες νησάκι διχάζει Ευρώπη και Βρετανία

Διεθνή / Rockall: Γιατί ένα βραχώδες νησάκι διχάζει Ευρώπη και Βρετανία

Το Rockall, ένα μικροσκοπικό νησάκι στη μέση του Ατλαντικού, έγινε το τελευταίο «έπαθλο» της Βρετανικής Αυτοκρατορίας - Από τον Ψυχρό Πόλεμο μέχρι τις σημερινές διεκδικήσεις για ψάρια και πετρέλαιο, το Rockall εξακολουθεί να προκαλεί εντάσεις και περιπέτειες
LIFO NEWSROOM
Yantar: Το ρωσικό πλοίο-φάντασμα που χαρτογραφεί καλώδια διαδικτύου στην Ευρώπη – Φόβοι για δολιοφθορά

Διεθνή / Yantar: Το ρωσικό πλοίο-φάντασμα που χαρτογραφεί καλώδια διαδικτύου στην Ευρώπη – Φόβοι για δολιοφθορά

Το ρωσικό κατασκοπευτικό πλοίο Yantar χαρτογραφεί κρίσιμα υποθαλάσσια καλώδια στην Ευρώπη - Ο φόβος δολιοφθοράς και η μυστική μονάδα GUGI που «παίζει» με την παγκόσμια ασφάλεια
LIFO NEWSROOM