Πάτρα: Στην εντατική νοσηλεύεται επτάχρονος που καταπλακώθηκε από μεταλλική πόρτα

Πάτρα: Στην εντατική νοσηλεύεται επτάχρονος που καταπλακώθηκε από μεταλλική πόρτα Facebook Twitter
0

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου, στην Πάτρα, νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Κυριακής ένα επτάχρονο αγόρι, το οποίο καταπλάκωσε η μεταλλική πόρτα στο κοιμητήριο του χωριού Γούμερο, στην Ηλεία. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», οι ιατροί εκφράζουν συγκρατημένοι αισιοδοξία καθώς κατά το πρώτο κρίσιμο 48ωρο (Κυριακή-Δευτέρα) η υγεία του παιδιού δεν επιδεινώθηκε. 

Σήμερα θα υπάρξει απόπειρα μείωσης των φαρμάκων και του βαθμού καταστολής, για να διαπιστωθεί πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο επτάχρονος είχε μεταβεί το απόγευμα του Σαββάτου με συγγενικό του πρόσωπο στο κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής, στο Γούμερο, για να επισκεφθούν οικογενειακό τάφο.

Κάποια στιγμή, υπό αδιευκρίνιστες ως τώρα συνθήκες, η μεταλλική πόρτα κατέρρευσε και έπεσε πάνω στο παιδί προκαλώντας του βαριά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα. 

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και από εκεί κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στο Παν/μιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και νοσηλεύεται.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ελλάδα / Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ήπαρ, νεφροί, κερατοειδείς, η μία καρδιά και οι πνεύμονες των δύο παιδιών από την Άρτα δίνουν ελπίδα σε παιδιά και ασθενείς που περίμεναν χρόνια στη λίστα μεταμοσχεύσεων
LIFO NEWSROOM
Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι λειτουργούσαν υποστηρικτικά στον πυρήνα της οργάνωσης, αξιοποιώντας την επαγγελματική τους ιδιότητα στον χώρο της υγείας
LIFO NEWSROOM
Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: Εξετάζεται το ενδεχόμενο της υπερφόρτωσης - «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο»

Ελλάδα / Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο» - Τι εξετάζεται

«Aπό τύχη δεν είχαμε κάποιο πολύ σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα γιατί είναι και κάποιοι τσιμεντένιοι όγκοι δίπλα στην προβλήτα» δήλωσε εμπειρογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM