ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Κιάνου Ριβς θέλει να υποδυθεί τον Wolverine

Ο Κιάνου Ριβς θέλει να υποδυθεί τον Wolverine Facebook Twitter
EPA
0

Ο ηθοποιός Κιάνου Ριβς αποκάλυψε ότι θα ήθελε να υποδυθεί τον Wolverine, τον γνωστό ήρωα των X-Men, της σειράς κόμικς της Marvel.


Σε συνέντευξή του στο ScreenGeek, ο 52χρονος ηθοποιός δήλωσε ότι ενδιαφέρεται να πάρει τα ηνία από τον Χιου Τζάκμαν, ο οποίος έχει ερμηνεύσει τον ρόλο.


Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε ποιον ήρωα θα ήθελε να ενσαρκώσει, τον Wolverine ή τον Batman, ο Κιάνου Ριβς απάντησε: «Θα μου άρεσε να υποδυθώ τον Wolverine».


Ωστόσο Τζον Γουίκ, ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Κιάνου Ριβς φαίνεται ότι θα συνεχίσει για πολλά χρόνια να επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, κρατώντας τον ίσως απασχολημένο από άλλα franchise. 


Ο Τσαντ Σταχέλσκι, σκηνοθέτης της σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστή τον Τζον Γουίκ, μιλώντας στο "Entertainment Weekly" είπε ότι θα ήταν ευτυχισμένος αν το υπόλοιπο της καριέρας του γύριζε συνέχειες της ταινίας.


«Μου αρέσει να γυρίζω τις συγκεκριμένες ταινίες, επειδή δεν υπάρχουν όρια» υπογράμμισε, ο σκηνοθέτης, ο οποίος προς το παρόν ετοιμάζει το "John Wick: Chapter 3".


«Αν το κοινό πηγαίνει βλέπει τις ταινίες και αποφέρουν χρήματα, τα οποία επιστρέφουν σε εμάς, ο Κιάνου και εγώ έχουμε πολλές ιδέες» τόνισε. «Είμαστε στην επιχείρηση ψυχαγωγίας. Αφήνουμε το κοινό να αποφασίσει τι θα γίνει».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM