Χανιά: 8χρονος υπέστη ανακοπή

Χανιά: 8χρονος υπέστη ανακοπή Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

Ένα 8χρονο παιδί νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου καθώς υπέστη ανακοπή. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα όταν το άτυχο παιδί βρισκόταν μαζί με μέλος της οικογενείας του στο σπίτι του στα Χανιά.

Άγνωστο πως, ο 8χρονος υπέστη ανακοπή με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ που παρέλαβε το μικρό παιδί και το μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.

Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό του και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια έκριναν πως είναι απαραίτητη η μεταφορά του στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο ΠΑΓΝΗ.

«Ο 8χρονος αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι γιατροί, οι νοσηλευτές αλλά και όλο το προσωπικό βρίσκεται στο πλευρό του», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Φανουργιάκης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Upfront Initiative 2025- Live: Λεπτό προς λεπτό το συνέδριο για ισότητα, συμπερίληψη και διαφορετικότητα

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025- Live: Λεπτό προς λεπτό το συνέδριο για ισότητα, συμπερίληψη και διαφορετικότητα

Περισσότερες από 50 προσωπικότητες από την πολιτική, τον πολιτισμό, τα media και την κοινωνία των πολιτών συμμετέχουν στο φετινό The Upfront Initiative, που επιστρέφει για 4η χρονιά στο Ωδείο Αθηνών
LIFO NEWSROOM