Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 9 κρούσματα και κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: 9 κρούσματα και κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο Facebook Twitter
0

Εννέα νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο.

Στο ίδιο διάστημα δεν καταγράφηκε κανένας νέος θάνατος και ο συνολικός απολογισμός παραμένει στους 183 νεκρούς από το ξέσπασμα της πανδημίας. Οι 56 (30.6%) ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων ήταν τα 76 έτη και το 95.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.121, εκ των οποίων το 55.1% αφορά άνδρες. Συνολικά 694 (22.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1775 (56.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σήμερα, 13 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 75 ετών. 4 (30.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 76.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Συνολικά 116 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ ΔΙΟΝΕΛΛΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑΣ

Ελλάδα / Μάριος Διονέλλης: Απολύθηκε από την Εφημερίδα των Συντακτών - «Διαφώνησα ανοιχτά με τη στήριξη σε Τσίπρα»

«Είπα και έγραψα για αυτά, σε μια εφημερίδα που τα 13 προηγούμενα χρόνια, έδειχνε ανοχή στη διαφορετική άποψη» σχολίασε, χαρακτηρίζοντας την απόλυσή του «παράσημο»
THE LIFO TEAM