Θεσσαλονίκη: Πλημμύρισαν δρόμοι και υπόγεια από την καταρρακτώδη βροχή

Θεσσαλονίκη: Πλημμύρισαν δρόμοι και υπόγεια από την καταρρακτώδη βροχή Facebook Twitter
0

Προβλήματα προκάλεσε η καταρρακτώδης βροχή που έπεσε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου.

Από την βροχή πλημμύρισαν δρόμοι και υπόγεια, έπεσαν δέντρα και κλαδιά σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Σύμφωνα με το thestival.gr oι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ορμητικά ποτάμια, ακόμα και στο κέντρο της πόλης με κεντρικές οδικές αρτηρίες όπως η Εγνατία, η Τσιμισκή, η Εθνικής Αμύνης και η Λεωφόρος Νίκης να έχουν πλημμυρίσει.

Η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε 50 κλήσεις και επενέβη τουλάχιστον σε δέκα περιπτώσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια, κυρίως στο κέντρο της πόλης, στην Πολίχνη, στις Συκιές, στην Καλαμαριά και στον Εύοσμο.

Θεσσαλονίκη: Πλημμύρισαν δρόμοι και υπόγεια από την καταρρακτώδη βροχή Facebook Twitter

Κλιμάκια της πυροσβεστικής επενέβησαν για να απομακρύνουν δέντρο που έπεσε στην οδό Μαρτίου και άλλο ένα στην οδό Λαμπράκη. Οι δρόμοι άνοιξαν μετά την απομάκρυνση των κορμών και των κλαδιών.

Η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω του ολισθηρού οδοστρώματος γίνεται στο κέντρο της πόλης με σχετικά χαμηλές ταχύτητες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΒΡΟΧΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Περιμένουμε μεγάλο όγκο νερού - Εκτιμήσεις για εκατοντάδες τόνους ανά στρέμμα

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, στην πρόγνωσή του για τον καιρό, ανέφερε πως τα βαρομετρικά χαμηλά δημιουργούνται από την «επαφή» της πολικής, αέριας μάζας με τις θερμές θάλασσες της Μεσογείου
LIFO NEWSROOM
Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Ελλάδα / Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Η Κατερίνα Μαλά, που σώθηκε από τις φλόγες, υποστηρίζει ότι ο τρόπος με τον οποίο ο Τσίπρας περιγράφει τα γεγονότα θυμίζει μυθιστορηματική αφήγηση, απομακρυσμένη από τη σκληρή πραγματικότητα της ημέρας εκείνης
LIFO NEWSROOM