ΓΑΛΑ ΜΕ ΚΑΚΑΟ. Στο ΤΩΡΑ Κ44, την Πέμπτη (02/06), πάρτι του τρομερού street artist Cacao Rocks με τίτλο "Drawing a new day" και λαιβ από τους Cyanna και Tziko και dj sets από την Oh Yeah και τον Kostadis. Κατά τη διάρκεια του Drawing A Day πάρτι θα προβάλλονται και τα 151 πρωτότυπα σχέδια του ημερολογίου που φιλοξενείται στο cacaorocksthecalendar.blogspot.com. Την Παρασκευή (03/06) το crew του Carousel μετακομίζει στην Κωνσταντινουπόλεως και μεταφέρει την dark wave ατμόσφαιρά του με τον George στα decks. To Σάββατο (04/06) πάρτι-φόρος τιμής στους Sublime (που έρχονται για λάιβ στην Αθήνα στις 14/06) με DJs τους Cheech and Chong και Tall Guy As DJ και κλήρωση για δυο διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία κι ένα meet and greet με τους Bud Gaugh κι Eric Wilson. Την Κυριακή (05/06) λάιβ των Alcalica απ’ το Βερολίνο μ’ electro ρυθμούς και την Τρίτη (07/06) λάιβ των Ska Bangies με ρέγκε και σκα.

ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ. Στο Six D.O.G.S την Πέμπτη (02/06) το ντουέτο των Still Elliott με διασκευές στ’ αγαπημένα τους τραγούδια και μαζί τους οι Lower Cut με post punk και indie rock, καθώς και οι Fizz4 που συνδυάζουν electronica και shoegaze. Την Παρασκευή (03/06) λάιβ με τους I Saw 43 Sunsets σε δικά τους κομμάτια αλλά και ακουστικές διασκευές κομματιών από συγκροτήματα όπως οι Yeah Yeah Yeahs, Death Cab for Cutie, Arctic Monkeys, Beirut κ.λπ. Μαζί τους οι Pocket Full Of Sand κι οι Log Out. Σαββατοκύριακο με Meet Market.

FOR THE RECORD. Στο Βios τo Σάββατο (04/06) το Sonic Playground studio διοργανώνει συναυλία με 4 από τις καλύτερες ελληνικές μπάντες για να γιορτάσει την κυκλοφορία του 12ιντσου βινυλίου (σε 300 συλλεκτικά αντίτυπα) που περιέχει κομμάτια από αυτές. Felizol & The Boy, Zebra Tracks, Exposed By Observers και Space Blanket θ’ ανέβουν στη σκηνή του Bios, ενώ το βινύλιο θα διατίθεται μόνο την ημέρα του event.

BACK TO THE ROOTZ. Οι Out Of Here παρουσιάζουν ένα πάρτι με τίτλο Damned United και ψάχνουν τις ρίζες της indie στις προηγούμενες δεκαετίες. Ted Sourvinoz (από τους πατριάρχες του αθηναϊκού indie), Harry Vulture, Stramer, Sferas και X στα decks, και το Μπουρνάζι ετοιμάζεται για μια επιδρομή από hipsters του Ιστορικού Κέντρου. (Intro, Κ. Βάρναλη 30 & Μεγ. Αλεξάνδρου)

ANIMAL LOVERS. Ο Kenny Carpenter πατέρας της dance με τα διαπιστευτήρια του Studio 54, του Loft και του Inferno, ένας από τους πρώτους σταρ DJ, ο άνθρωπος που με τα remix του «ανέστησε» δεκάδες κομμάτια έρχεται για να παρουσιάσει σε πρώτη παγκόσμια το νέο του remix στο «Don’t leave me this way» της Thelma Houston, αλλά και για να παίξει ένα ακόμα από τα συγκλονιστικά sets του. Το Σάββατο (04/06), στο καλοκαιρινό Animal στην πλαζ Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό. Μαζί του ο Dj Pascal.

SECOND SKIN. Δεκατρία χρόνια Modular Expansion είναι πολλά και δικαιολογημένα τα γιορτάζουν τόσο πανηγυρικά, με επικεφαλής τον George Apergis (την ψυχή των M.E.) και τους Alex Retsis, Dmoz και DiLight που έχουν γράψει κι αυτοί την ιστορία τους στα πάρτι της ομάδας. Ετοιμάσου γι’ αλύπητο techno. Το Σάββατο o Γιώργος Φακίνος κι η Lucy σ’ ένα ακόμα κλασικό σαββατιάτικο event με σούπερ dark, ebm, goth, industrial κ.λπ.